Edzőmeccs és próbajáték

A Törökszentmiklós csapatát fogadta az OFKSE az Eötvös-csarnokban.

Pokoli meleg fogadta péntek este az Eötvös-csarnokba érkező nézőket és játékosokat egyaránt. A jó erőkből álló NB I/B-s Törökszentmiklós volt az orosházi srácok ellenfele és bizony – különösen az első félidőben – meg is nehezítették az életüket.

Két új arcot fedezhettünk fel a csapatban. Próbajátékon vett részt a szerb válogatott bő keretéhez tartozó szélső, Holpert József és a lövő, Zejk Vladimir.

A mérkőzés elején fej-fej mellett haladtak a csapatok, felváltva estek a gólok. Nem volt sebezhetetlen a védelmünk, de a 10. percre azért már háromgólos orosházi előnyt regisztrált az eredményjelző (5-2). Támadásban folyamatosabb volt a játék,mint hátul. Többször fel lehetett fedezni az edzéseken gyakorolt figurákat. Jó bejátszások után Mazic Milán volt többször eredményes. A másik oldalon Takács átlövései találtak utat a hálóba, így nem tudott jelentős előnyre szert tenni az orosházi alakulat. A szünetre azért ötöt mégis sikerült közé tenni (15-10).

Füzesi mester a szünetben valószínűleg a határozottabb védekezésre hívta fel a figyelmet, mert láthatóan keményebb volt a fal, mint az első játékrészben. Az immár orosházi kapus, Szabó Péter is bemutatott néhány szép védést. Növekedett is az előny (35. p. 20-14). A vendégek megnyitották a védelmüket és ez egy ideig nem nagyon ízlett a mieinknek, de hamar megtalálták az ellenszert. A félidő közepétől jött ki igazán a nagyobb tudás, az erőfölény. Ekkor már elérte, sőt meg is haladta a különbség a bűvös tízet. A végére kialakult 36-24-es eredmény hűen tükrözi a látottakat.

Füzesi Ferenc: – Nem vagyok megelégedve a mutatott játékkal. Különösen védekezésben kell ennél sokkal többet nyújtanunk.

Jó hír a csapat háza tájáról, hogy a Harsányi Viktort felülvizsgáló orvosok a kiváló orosházi kézilabdázót 100%-osan terhelhetőnek nyilvánították, tehát őt is pályán láthatjuk hamarosan.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

1 Response to Edzőmeccs és próbajáték

  1. Kerem szerint:

    Mie9rt nem lehet a vende9g szektorba jeyget rendelni?A Veszpre9m szurkolf3k,akik messziről e9rkezfcnk,mi szegedről menne9nk,legale1bb nekfcnk tehetne9nek ke9t darabot fe9lre.Ezt tavaly meg lehetett tenni,hisz ott voltunk.Most meg lehet,hogyha nem e9rfcnk oda időben,potye1ra tesszfck meg a hosszfa utat,mert nem lesz jegy!!! Bravo Oroshe1za!!Kitűnő szerveze9s!!!!!!Megint nem le1thatom a kedvenceimet!!!!!

Vélemény, hozzászólás?