Edzőmeccsek Gyöngyösön

Délelőtt és délután is pályára lépett NB I-es férfi kézilabdacsapatunk, Füzesi Ferenc edző szerint hasznos mérkőzések voltak.

Két felkészülési mérkőzést játszott pénteken az Orosházi FKSE NB I-es férfi kézilabdacsapata Gyöngyösön. A délelőtti találkozón 16-12-es félidőt követően 32-29-re nyertek a hazaiak. A mieinknél a legtöbb gólt Milan Mazic szerezte, nyolcszor volt eredményes, Goran Dukic és Balda Ákos 5-5 gólt lőtt.

Délután is a hazaiak kezdtek jobban, hárommal, 15-12 arányban vittek a szünetben, a végére egyre csökkentettük a hátrányt, a végeredmény: B. Braun Gyöngyös – OFKSE 26-25. Legeredményesebb orosháziként Dukic ezúttal ötször talált a gyöngyösiek hálójába, Mazic és Balda 4-4 gólig jutott.

A vezetőedző szerint hasznos mérkőzéseket játszottak Gyöngyösön. Füzesi Ferenc az OrosCafénak nyilatkozva elmondta, hogy az eredményekkel nem elégedett, jóval több volt mindkét meccsben. Hangsúlyozta, a gyöngyösi találkozók megmutatták, sokkal nagyobb küzdelem és keményebb védekezés kell ahhoz, hogy eredményesebbek legyünk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?