Elkészült a sorsolás

Szeptember 8-án idegenben kezdi az új szezont élvonalbeli kézilabdacsapatunk. Az első hazai meccs szeptember 15-én lesz az FTC ellen.

Kedden elkészítették a szövetségnél az NB I-es férfi kézilabda-bajnokság következő szezonjának sorsolását. Az OFKSE Tatabányán indítja a pontvadászatot szeptember 8-án – kaptuk a hírt a klubtól kedd délután. Az Eötvös-csarnok közönsége a Fradi ellen szurkolhat a fiúknak először az új szezonban, a tervezett menetrend szerint szeptember 15-én, 19-én, szerdán is itthon játszik a csapat a Gyöngyös ellen, majd szeptember 22-én Balatonfüreden lépnek pályára.

Szeptember 29. a következő mérkőzés-időpont, a Kecskemét érkezik, majd október 6-án Csurgón vendégeskedik az OFKSE. Október 13-án rendezik az Orosháza-Cegléd találkozót, 20-án pedig az MKB Veszprém lesz a mieink ellenfele idegenben. Október 27-én ismét itthon, a Vác ellen gyűjthetik be a pontokat az orosháziak, a Pick Szeged-OFKSE mérkőzés időpontja pedig várhatóan november 10. Az Orosháza az őszi szezon utolsó meccsét itthon játssza a Pécs ellen november 17-én.

A klubtól megtudtuk, hogy jó néhány mérkőzést előrehoznak a tavaszi fordulóból is. Még az idén lejátsszák, a tervek szerint november 24-én az OFKSE-Tatabánya meccset, majd december első napján az FTC-OFKSE találkozót. December 8-án Gyöngyösön vendégeskednek a fiúk, 15-én jön a Balatonfüred, az év utolsó találkozója pedig december 19-én lesz, Kecskeméten lépnek pályára a mieink.

Az OFKSE tájékoztatása szerint tervezett menetrendről van szó, a klubok még egyeztetnek a találkozók pontos időpontjairól.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

1 Response to Elkészült a sorsolás

  1. Visszajelzés: Elindult az alapozás |

Vélemény, hozzászólás?