Hazai pályán nyert a Csurgó

Május 14-én Csurgóra utazott az ifi és a junior férfi kézilabda csapat, ám az ellenfél mindkét korcsoportban jobbnak bizonyult.

Ifi:

Csurgói KK – OFKSE 30-26 (18-13)
Csurgói KK góllövői: Szkokán; Füstös; Békési
OFKSE: Kardos; Nagy Erik; Kónya 4; Bencze 1; Zsigmond 4; Nagy Attila 2; Pámer 4; Botás; Ginder 1; Apó 1; Sebestyén 5; Stefán 2; Jancsó

Edző: Barna Károly: „Gyenge első félidő után a második félidő derekán csapatom szinte extázisban védekezett és támadott, ennek köszönhetően döntetlenre hoztuk a részeredményt, de ez a felzárkózás és az előző napi 3 mérkőzés sokat kivett a csapatból, sajnos az ellenfél nyert.”

Az első félidő 8. percéig meccsben voltunk, onnantól az egész félidő végéig nem találtuk sem a támadó játékunkat, sem a védekezésünket. Gyengén működtünk csapatként, egyénieskedtünk, sok taktikai fegyelmezetlenségek miatt a félidő végére meghatározó előnyre tett szert a Csurgó csapata.

A második félidő 6. percétől védekezésünkben minőségi javulás állt be és támadójátékunk is pontosabbá vált, ezáltal a 18. percében már 23-23 volt az eredmény. Innentől kezdve fej fej mellett ment a játék. A 26. percben két 100%-os ziccer maradt ki, ez csapatunkat lélekben megfogta és zavartságunkat az ellenfél kihasználta, így alakult ki a végeredmény.

Junior:

Csurgói KK – OFKSE 25-26 (22-17)
Csurgói KK gólszerzői: Csalló; Csonka
OFKSE: Manoslovity; Kardos; Kiss Ádám; Lászali 1; Vasic 1; Knevezic 5; Benák 4; Macskáski 3; Szenteszki; Lehoczki 1; Maric 6; Talmácsi 1; Matic 2; Csernák 2

Edző: Patakfalvi Ádám, Barna Károly

Az első félidőben gyenge védekezés, gyenge kapusteljesítmény jellemezte a csapatot. Csak a meccs elején tudtuk felvenni a tempót a Csurgóval. Egyéni hibákból kaptuk a gólokat.

Második félidőben feljavult a védekezés és a kapusteljesítmény is, egy ideig tudtuk tartani a lépést, többször tudtunk támadni az egyenlítésért, de itt is belehibáztunk. Szétesett a csapat és kialakult a különbség.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?