Újvidéki tornán vettek részt a fiatal kézisek

Az OFKSE fiataljai Novi Sad-on vettek részt nemzetközi kézilabda tornán három korosztályban.

A legkisebbek, a 2000-2001-ben született gyermekek csoportmérkőzések során egy győzelmet arattak és két vereséget szenvedtek, majd a helyosztó találkozón 4 gólos győzelemmel a hetedik helyet szerezték meg, edzőjük Patakfalvi Ádám.

A 97-98-as korosztály Barna Károly edző irányításával a csoportmérkőzések során két győzelmet és egy döntetlent ért el. A fiúk büntetődobásokkal maradtak alul, amiben a hazai pálya minden előnyét élvező ellenfél jobbnak bizonyult (három szabályos büntetetőnket vette el a játékvezető), így a csoport második helyén végeztek és a keresztjátékban két győzelmet aratva a 4. helyet szerezték meg a 15 csapatból.

A 96-97-es korosztályban rendkívül nehéz csoportbeosztás során Szerbia legjobbjaival játszott serdülő csapatunk, ahol sajnos nem sikerült győzelmet elérnünk, viszont nagyon sokat tanulva a szerb kézilabdázás mentalitása, „játékvezetése” remélhetőleg játékosaink fejlődését elősegíti.

A három napos torna során a gyerekeknek lehetőségük nyílt megismerkedni Újvidék nevezetességeivel, a várral és a belvárossal. Összességében a torna jól szolgálta csapataink jövőbeni szereplését.

Jövő hétvégén országos elődöntőben szerepelnek a 95-96-os korosztály játékosai. Az Erima gyermekbajnokság országos elődöntőjét Orosházán rendezik május 13-án 10:00 órától.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?