Csapatként harcoltak a juniorok

Orosházi FKSE – Csurgói KK 28-24 (15-12)

NBI-es junior férfi kézilabda mérkőzés, Orosháza, 100 néző. Vezette: Kugyela, Száva. Orosházi FKSE: Manojlovity – Lászlai, Vasic 3, KNEZEVIC 4, BENÁK 3, MARIC 6, Talmácsi 5. Csere: Mojsilov (kapus), Kiss, Csernák 4, Lehoczki, Matic, Szenteszki, Héjja 3. Edzők: Füzesi Ferenc, Patakfalvi Ádám. A Csurgó legjobb dobói: Kovacsics 6 (3), Csonka 7.
Kiállítások: 18, ill. 18 perc. Hétméteresek: 7/3, ill. 3/3.

Első rájátszásbeli meccsen az a csurgói csapat látogatott a Táncsics Gimnázium csarnokába, amelyik éppen az orosházi junior csapatot előzte meg az alapszakaszban.

Rendkívül jól kezdett a hazai csapat jó védekezés és remek támadások jellemezték alakulatunkat, ami az eredményen is megmutatkozott a 9. percben már 5-0-át mutatott az eredményjelző. Időt is kért Bencze József az ellenfél edzője, melynek hatására kiegyenlítettebbé vált a mérkőzés és alakult ki a 15-12-es félidő.

A második játékrészben ott folytatták a csapatok, ahol az elsőben abbahagyták. Sok hiba jellemezte mindkét gárdát többször is feljött a Csurgó 1 gólra, volt sansza egyenlíteni is többször, de az orosháziak mindig megőrizték előnyüket. Összeségében megérdemelten győztek juniorjaink végig vezetve egységesen küzdöttek a sikerért.

Füzesi Ferenc: – Csapatként harcoltunk és lendültünk át a holdpontokon. Gratulálok a fiúknak!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?