Országos elődöntőben az U13 (frissítve!)

Két győzelemmel és egy vereséggel, a második helyen az ERIMA bajnokság országos elődöntőjébe jutottak az orosházi fiúk.

Békéscsabán rendezték meg az U13-as korosztály régiódöntőjét, melyen az Orosházi FKSE-Alexandra kézilabdacsapata is pályára lépett. A hatcsapatosra tervezett döntőből két együttes visszalépett, így a mieink mellett a Békéscsaba DKSE, a Debrecen SC Sportiskola és a Balmazújváros UKE vett részt a tornán.

Az orosháziak mérkőzései:

Békéscsaba – OFKSE 15-16 (6-6)
Orosháza: Majdán Márk – Kiss Alex 5, Sütő Martin 7, Szabó Csanád, Zvolenszki Attila 2, Szkaliczki Dániel, Blaskó Tamás, Ginder Tamás, Borzas Uros, Kiss Axel, Somogyi Norbert, Andrikó Ádám, Druga Richárd. Edző: Barna Károly

A Békéscsabától a megyei döntőben kétszer kikaptunk, most viszont sikerült a győzelem a fiúknak. Az első félidőben kissé kapkodó volt a játékunk, a másodikban már kiegyensúlyozottabbá vált, melyhez egy remek kapusteljesítmény is párosult.

OFKSE – Debrecen 11-18 (4-10)
Orosháza : Majdán – Kiss, Sütő M. 1, Szabó Cs., Zvolenszki A. 3, Szkaliczki D., Blaskó T., Ginder T. 1, Borzas U. 1, Kiss A. 1, Somogyi N. 1, Andrikó Á. 3, Druga R. Edző: Barna Károly.

A Debrecen egy nagyon jó, régóta együtt dolgozó, összeszokott csapat. Az erőviszonyok alapján nem őket kellett megverni ahhoz, hogy országos elődöntőbe jussunk. A második félidőben a kulcsjátékosainkat pihentetve született meg az egyébként reális eredmény.

Balmazújváros – OFKSE 8-22 (6-11)
Orosháza: Majdán M. – Kiss A., Sütő M. 2, Szabó Cs. 1, Zvolenszki A. 5, Szkalicki D. 4, Blaskó T. 1, Ginder T. 2, Borzas U. 5, Kiss A., Somogyi N., Andrikó Á. 1, Druga R. Edző: Barna Károly

Nagy volt a tét, hiszen győzelem esetén országos elődöntőbe jutnak srácok. Az orosháziak jól játszottak, a végére gálameccsé alakult át a küzdelem. Minden játékos lehetőséget kapott, és igyekezett élni is ezzel.
Az OFKSE így két győzelemmel és egy vereséggel – a második helyen – az országos elődöntőbe jutott.

Negyedik hely Szentesen

Március 16-17-18-án ugyanez a korosztály teremtornán vett részt, a Szentesi Sportiskola által szervezett IV. Kiss Bálint Kézilabda Utánpótlás Kupán. Csapatunk 1998-1999-es születésű játékosokból tevődik össze, de ezen a tornán a 97-es korosztályban indult, ahol hét csapat nevezett. Az OFKSE három győzelemmel és három vereséggel a negyedik helyen végzett. Csapattagok: Majdán M., Kiss A., Sütő M., Szabó Cs., Zvolenszki A., Szkalicki D., Blaskó T., Druga R., Ginder T., Borzas U., Dancsó J., Szemenyei Z. Barna Károly edző szerint a fiatalok szépen teljesítettek az erősebb korosztályban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?