Felsőházi éllovas az U15-ös csapat

Tovább menetel a területi bajnokság felsőházában az Orosházi FKSE-Tokai U15-ös együttese, Ambrus József növendékei továbbra is százszázalékos teljesítményt nyújtanak és listavezetők a rájátszásban.

Hevesi SE – Orosházi FKSE-Tokai 28-35 (12-17)
Orosháza:
 Göblyös, Szikora (kapusok), Ambrus B. 7, Ambrus M. 4, Prozlik 2, Szénási 2, Tényi, Hajdú 10, Lovas 10, Petróczki. Edző: Ambrus József.

Tiszaföldvár VSE – Orosházi FKSE-Tokai 27-32 (16-20)
Orosháza:
Göblyös, Szikora (kapusok), Ambrus B. 6, Ambrus M. 4, Prozlik, Szénási 2, Tényi, Hajdú 12, Lovas 7, Petróczki 1. Edző: Ambrus József.

Ambrus József: – Sikerült a két pont begyűjtése az első mérkőzésen is egy teljesen felforgatott csapattal. A két újoncunknak gratulálok a debütálásukhoz. Volt sajnos hiányzónk is betegség miatt, éppen ezért kevés variálási lehetőségünk maradt, de jól oldották meg a feladataikat a srácok. Mivel ebben a korosztályban kapus poszton jól állunk, ezért őket a jövőben is forgatni fogjuk a játékpercek érdekében. A védelmünk ezen a meccsen nagyon döcögősen indult, de szerencsére támadásban kompenzáltuk hibáinkat. A két pont megszerzése a második találkozón is sikerült, de a játékunk pontossága és minősége messze elmaradt az eddigiektől. Ami nagyon bánt, hogy a küzdeni akarásunk és a szívünk nem olyan volt, mint ami eddig jellemzett minket. A mérkőzés után az öltözőben ezt igyekeztünk is letisztázni. A szurkolóinknak köszönjük a buzdítást, a srácoknak gratulálok az újabb két győzelemhez. Hajrá OFKSE!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.