U16: a fejlődés megkérdőjelezhetetlen

Hazai pályán fogadta a dobogóra pályázó Gyöngyös csapatát az Orosházi FKSE-Tokai U16-os együttese az I. osztályú bajnokság 18. fordulójában. Az esélyesebb gárda nyert, de jól látszik, hogy sokat fejlődött Tóth Károly edző legénysége.

Orosházi FKSE-Tokai – HE-DO B.Braun Gyöngyös 24-28 (12-16)
Orosháza:
 Jánosa, Tomozi (kapusok) – Véé 2, Petróczki, Paku 1, Hajnal 6, Hajdú, Molnár Á. 5, Fehér 3, Zolnai 3, Lovas, Körmöczi 1, Demjan, Gál 2, Horváth P., Kun 1. Edző: Tóth Károly.

Tóth Károly: – Nagy örömömre – idén másodjára – újra 16 játékos állt rendelkezésemre, sőt még kimaradót is kellett hirdetnem a mérkőzés előtti edzésen, amelyeken állandósulni látszó létszámmal egyre többen vagyunk. Bízom benne, hogy az edzéshez való hozzáállásunk kitart a szezon végéig. Ugyan pontokban még ritkán látszódik, de a fejlődésünk megkérdőjelezhetetlen. Az első 5 fordulót 0 ponttal és -114-es gólkülönbséggel zártuk. Alig fél évvel később a visszavágók első 5 mérkőzésén, szereztünk 2 pontot és a gólkülönbségünket -31-re csökkentettük. Ráadásul az elmúlt 4 fordulóban nem játszottunk igazán jól és csalódottan jöttünk le. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ez a Gyöngyös elleni eredmény, a mérkőzés végét kozmetikázva, ránk nézve hízelgő.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.