Továbbra is hibátlan az U14-es csapat

Megkezdte szereplését az őszi szezont pontveszteség nélkül záró Orosháza együttese a területi bajnokság felsőházában. Branyiczki György csapata ezúttal Békéscsabán folytatta a győzelmi szériát.

Békéscsabai DKSE – Orosházi FKSE-Tokai 17-25 (12-15)
Orosháza:
 Botos, Szikora (kapusok), Ambrus B. 8, Ambrus M. 3, Bajnóczi 2, Bubla 2, Kis M. 1, Kiss-Horváth 4, Lengyel 1, Prozlik 1, Szénási 3. Edző: Branyiczki György.

Tiszaföldvár VSE – Orosházi FKSE-Tokai 23-31 (10-16)
Orosháza: Botos, Szikora (kapusok), Ambrus B. 11, Ambrus M. 5, Bajnóczi 1, Bubla 2, Kis M. 1, Kiss-Horváth 4, Lengyel 1, Prozlik 2, Szénási 4. Edző: Branyiczki György.

Branyiczki György: – Megkezdődött a U14-es tavaszi felsőházi rájátszás. Első mérkőzésünkön egy jól ismert csapat ellen játszottunk. Kicsit álmoskásan kezdtük a találkozót, a megszokottnál több pontatlanság volt a játékunkban, de ennek ellenére végig csapatként dolgoztunk, a mérkőzés előrehaladtával felőröltük ellenfelünket és győzelem lett a vége. A második meccsen egy számunkra ismeretlen csapat ellen léptünk pályára. Sejtettük, hogy jó erőkből áll az ellenfél, hisz a másik csoportból ők jutottak be a felsőházba. Volt kivetnivaló a védekezésünkben, ezt mutatja a sok kapott gól, de a támadójáték ismét jól működött. Ismét mindenkinek sikerült gólt szereznie. Végül a mérkőzés egy nagyarányú győzelmet hozott.
Jó úton haladunk a csapatmunkát tekintve, de még mindig sokat kell dolgoznunk a céljaink eléréséhez. A szülőknek pedig ezúton is szeretnénk megköszönni a szurkolást.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.