Értékes pontokat szereztek a serdülők

Az Orosházi FKSE-Tokai serdülő és ifjúsági együttese a DEAC csapatait látta vendégül az I. osztályú bajnokság 18. fordulójában. Ez alkalommal a serdülő fiúk arattak fontos győzelmet.

Orosházi FKSE-Tokai – DEAC 39-35 (19-16)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Czoldán, Fazekas. Orosháza: Balázs, Umenhoffer (kapusok), Benkő 1, Bódai 6, Borbély 1, Fábián 6, Fehér, Gál, Hajnal, Koós Á. 4, Koós R., Körmöczi, Kun, Molnár Á. 5, Nánási 11, Zolnai 5. Edző: Zalai Csanád.
Kiállítások: 8, ill. 10 perc. Hétméteresek: 7/5, ill. 3/2.

Zalai Csanád: – A múlt heti egri fiaskó után nem túl jó előjelekkel készültünk erre a találkozóra és a héten több sérülés és betegség is megnehezítette a felkészülésünket. Ennek következtében eléggé döcögősen és sok hibával kézilabdáztunk, így a 25. percig fej fej mellett haladt a két csapat, majd a nyitott védekezésünknek hála sikerült a félidő végére 3 gólos előnyt kialakítanunk. A második félidő elején jött néhány fontos védés, melyekkel el tudtunk lépni az ellenfelünktől és az itt megszerzett előnyünkkel jól gazdálkodtunk, a mérkőzés végéig meg is tudtuk őrizni a vezetést. Külön örülök, hogy sikerült jó néhány gyors gólt szereznünk, amikből hiányt szenvedtünk az elmúlt találkozókon, viszont a visszarendeződésünkkel akadt némi probléma. Nem játszottunk jól, de nagyon fontos 2 pontot szereztünk. Gratulálok a fiúknak!

Orosházi FKSE-Tokai – DEAC 29-45 (11-25)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 70 néző. V.: Czoldán, Fazekas. Orosháza: Opavszki, Paulik (kapusok), Badar, Benkő 3, Bódai 4, Borbély, Bordás 1, Fábián, Farkas, Jónás 1, Kecskés 5, Pavuk 2, Nagy K. 1, Vass 12. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 6, ill. 2 perc. Hétméteresek: 2/1, ill. 5/4.

Pásztor István: – Nem sikerült megismételni az elmúlt heti játékunkat. Adtuk egy félidőnyi előnyt a jól játszó Debrecennek. Több helyzetünk kimaradt, visszarendeződésünk lassú volt. Jól jött a szünet, pontosabb lett a játékunk, a védekezésünk javult, de a  hátrányunkat már nem tudtuk ledolgozni. Első perctől maximális keménységgel, koncentráltan kell játszanunk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.