Továbbra is százszázalékosak az U14-esek

Békéscsabán szerepelt a gyermekbajnokság 3. fordulójában az Orosháza U14-es együttese. Újabb két szép győzelem született, Branyiczki György tanítványai hibátlan mérleggel vezetik a tabellát.

Orosházi FKSE-Tokai – Békéscsabai DKSE 21-19 (7-11)
Orosháza:
 Botos, Szikora (kapusok), Ambrus B. 5, Ambrus M. 2, Bajnóczi, Bubla 1, Kis M. 3, Kiss-Horváth 2, Lengyel 1, Prozlik 1, Szénási 6. Edző: Branyiczki György.

Pick Szeged – Orosházi FKSE-Tokai 16-25 (5-13)
Orosháza: Botos, Szikora (kapusok), Ambrus B. 7, Ambrus M. 8, Bajnóczi, Bubla 2, Kis M. 1, Kiss-Horváth 2, Lengyel 1, Prozlik 1, Szénási 3. Edző: Branyiczki György.

Branyiczki György: – Papíron a legnehezebb fordulóra számítottam, hiszen a két legerősebb ellenfél ellen léptünk pályára. Az első mérkőzésen ismét álmosan kezdett a csapat, a mérkőzés első felében sem a támadásban, sem a védekezésben nem volt meg a koncentráció a csapatban, sok technikai hiba, rossz lövések, döntések. De a mérkőzés 30. percétől kezdve sikerült megfordítani a mérkőzést a mi javunkra, és óriási csapatmunkával meg is nyertük a mérkőzést. A második meccsen a Pick Szeged csapata ellen léptünk pályára. Ez egy presztízs összecsapás volt, ugyanis a korábbi években rendre alulmaradtunk ellenük. De most látszott igazán, hogy kezd beérni az a munka, amit hétről hétre elvégzünk. A mérkőzés egészében domináltuk a játékot, és olyan tempót diktált a csapat, hogy az felőrölte az ellenfelet, és egy nagy arányú győzelmet zsebeltünk be. Szeretném megköszönni minden egyes szülőnek, aki szurkolt nekünk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.