Kovács Attila több jó egyéni teljesítményt vár

A 2021/2022-es idényben először lép pályára hazai környezetben az Orosházi FKSE-Tokai felnőtt együttese. Lássuk, mit nyilatkozott a találkozó előtt az orosházi és a salgótarjáni csapat edzője.

Kovács Attila vezetőedző szeretne örömet szerezni a közönségnek a szezon első hazai mérkőzésén.

– Nehéz dolog hétről hétre idegenben játszani, még úgy is, hogy hűséges szurkolóink elkísérték a csapatot. Vártuk már, hogy végre itthon lépjünk pályára. Ellenfelünk a bajnokság “sötét lova”, a Salgótarján lesz. Több ismerős arc is lesz majd köztük, hiszen például mindkét kapusuk védett már Orosházán. Játékos-edzőjük dr. Bíró Balázs, akit szintén nem kell bemutatni a szakértő közönségnek. Nagyon készültünk a héten, komolyan kell venni a nógrádiakat. Sajnos kevés felvétel áll rendelkezésre róluk, így a saját játékunkkal foglalkoztunk főként. Több jó egyéni teljesítményt várok a csapatomból és akkor a siker sem maradhat el, szeretnénk örömet okozni a kilátogató nézőknek!

Dr. Bíró Balázs, a Salgótarján edzője a következőképpen nyilatkozott a szombat esti találkozó előtt:
– Orosházán egy újabb feljutásra apelláló csapat vár ránk. Hasonlóan a ceglédi fellépésünkhöz, ezúttal sem mi vagyunk az esélyesek, de az ott mutatottaknál ezúttal többet várok a srácoktól. Egy bátor és felszabadult kézilabdát szeretnénk játszani elöl, védekezésben pedig a stabilitás fenntartása lenne a cél és lehetőleg megakadályozni a vendéglátók gyors és eredményes játékát. Vannak sérültjeink, de reméljük szombatra mindenki egészséges lesz és a nagyon komoly játékerőt képviselő hazaiak ellen igyekszünk mindent megtenni egy szoros eredmény elérése érdekében.

A szombaton este 18:00-kor kezdődő találkozót a Hajdu Tamás – Halász András játékvezetői páros dirigálja majd.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.