Fontos tudnivalók!

Hosszú idő után először lép pályára hazai környezetben felnőtt együttesünk, ennek kapcsán felidézzük a beléptetésre vonatkozó legfontosabb tudnivalókat, melyek mindannyiunk biztonságát szolgálják.

Elsőként kérjük, hogy aki betegnek érzi magát, lázas, influenzaszerű tüneteket produkál, esetleg ízlelését, vagy szaglását veszítette, NE jöjjön el a mérkőzésre, ne veszélyeztesse szurkolótársai egészségét és az esemény biztonságos lebonyolítását!

A hatályos jogszabályok értelmében csak azok léphetnek be a mérkőzés helyszínére, akik érvényes védettségi- és személyazonosító okmánnyal rendelkeznek! Amennyiben belépéskor a jegy, vagy bérlettulajdonos nem tudja ezeket a dokumentumokat bemutatni, a biztonsági szolgálat megtagadja a belépést!

A 18. életévét be nem töltött személy, amennyiben nincs védettségi igazolványa, érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísértében látogathatja a mérkőzést. Egy felnőtt egy 18 év alattit kísérhet! Az életkor igazolására való okmánynak rendelkezésre kell állnia.

A találkozót 14 év alattiak ingyenesen látogathatják védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében, vagy saját védettségi igazolvánnyal.

Belépéskor a biztonsági szolgálat kérni fogja bérletüket, vagy jegyüket, valamint a védettségi- és személyi igazolványt.

Beléptetésénél, a mosdóknál és a büfénél is figyeljenek a megfelelő távolságtartásra.

Az öltözőfolyosón csak a mérkőzés résztvevői (játékosok, stábtagok és hivatalos személyek) tartózkodhatnak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.