Vereség Pécsett

VarioAutó Pécs KC – Orosházi FKSE-Alexandra 26-25 (13-13)

NB I-es férfi bajnoki kézilabda-mérkőzés, Pécs, 200 néző. Vezette: Bonifert, Oláh. Orosházi FKSE: Herjeczki – Balda 5, Dukic 7, Mazic 3, Frey 2, Pál 3, Kekezovic 3. Csere: Szikora (kapus), Yassine 2, Ambrus, Raffai, Kovács, Berta, Gazsó, Bali, Maric. Edző: Füzesi Ferenc. Pécs KC: Hudák – Papp 4, Grünfelder 2, Lévai 1, Hajdú G. 3, Szögi 6, Szepesi 2. Csere: Bősz (kapus), Kurbely 8, Bujtár, Wald, Szakcsi, Wéber, Király, Hajdú T., Fekete. Edző: Németh Attila.
Kiállítások: 10, ill. 12 perc. Hétméteresek: 4/2, ill. 3/2.

Idei első bajnoki mérkőzésén Pécsett lépett pályára csütörtök este NB I-es férfi kézilabdacsapatunk. Nem túl nagy iramban, óvatosan kezdett mindkét együttes: az 5. percben 1-2, a tizedikben 3-4, a 15. percben 5-7 állt az eredményjelzőn. Az egy-két gólos vezetésünk a 25. percig tartott, ekkor kiegyenlítettek a hazaiak 11-11-re. A szünetre is maradt a döntetlen, 13-13-as állásnál vonultak pihenőre a csapatok. Az első félidő játékára rányomta bélyegét, hogy tíz percet emberhátrányban voltunk.

A második játékrész elején továbbra is fej fej mellett haladt a két együttes: a 35. percben 14-14, a 40. percben 17-17 volt az állás. A 45. percre tett szert egygólos előnyre a Pécs, de erre még válaszolni tudtunk, viszont az 50. percre már három góllal, 25-22-re elhúzott a vendéglátó alakulat. Az utolsó öt percre aztán összekapták magukat a mieink, de az újabb egyenlítésre már nem volt idő. 26-25-re nyerte a találkozót a Pécs.

Szoros, izgalmas meccset láthattunk, mindkét oldalon sok technikai hibával. Ezt ti is megnézhetitek. A városi tévé pénteken, szombaton és vasárnap 17:00 és 22:00 órától leadja a bajnoki találkozót.

Füzesi Ferenc: – Nagyon gyengén, szervezetlenül játszottunk, kapkodtunk. A felkészülés során teljesen más játékot mutattunk. Remélem a jövő heti hazai mérkőzésig megnyugszunk, és sokkal jobb teljesítményt nyújtunk.

Németh Attila: – Izgalmas, szoros mérkőzés volt. A csapatom ma megmutatta, hogy tudnak a játékosok saját magukért, egymásért, a csapatért, az edzőikért küzdeni. Ezt köszönöm nekik, és nagyon örülök a győzelemnek.

Az OFKSE február 11-én, 18 órától a Tatai HAC együttesét fogadja az Eötvös-csarnokban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?