Új néven folytatja az OFKSE

Szerdán a gyopárosfürdői rendezvénytéren tartotta szezonnyitó összejövetelét az Orosházi FKSE felnőtt együttese, ahol Vajer Tamás klubelnök új névadó szponzor érkezését jelentette be.

Szeptembertől új néven lépnek pályára az orosházi férfi kézilabdázók. A klub névadó szponzora a 2021/2022-es bajnoki idényben a Tokai és Társa Kft., így a zöld-sárga csapat a jövőben Orosházi FKSE – Tokai néven szerepel majd a bajnokságban.

 

Néhány mondat új támogatónkról:
A kft. tulajdonosa és egyben ügyvezetője, Tokai Roland 8 éve dolgozik az építőiparban, és ezalatt jelentős tapasztalatra tett szert, valamint széleskörű alvállalkozói kapcsolatrendszert alakított ki. A cég jogelődje, a Sportügynök Bt. 2015-ben alakult 4 fővel, majd a Tokai és Társa Kft. 2020-as megalapítását követően jelentősen növekedett a foglalkoztatottak létszáma és a piaci részesedése is. A cég jelen van mind az állami, mind a versenyszférában, hiszen a számos közintézmény, oktatási funkciójú épület mellett társasházak kivitelezése is nagy részarányt foglal el a referenciái között.

A cégvezető neve nem lehet ismeretlen a kézilabdabarátok számára, hiszen a közelmúltig maga is aktív játékos volt, több NB II-es és NB I/B-s csapatban (Balassagyarmat, Lajosmizse) megfordult. Tokai Roland strandkézilabdázóként több magyar bajnoki címet és kupagyőzelmet is magáénak tudhat, válogatott játékosként pedig Európa-bajnoki (2019) és világbajnoki (2018) bronzéremmel is büszkélkedhet.

Egyesületünk egyúttal megköszöni eddigi névadónk, a LINAMAR Hungary Autóipari és Gépgyártó Zrt. sok éven keresztül nyújtott támogatását!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.