Megvan a sorsolás, itthon kezd az OFKSE

Csütörtökön tartották az NB I-es férfi kézilabda bajnokság sorsolását. Az Orosházi FKSE itthon kezdi a pontvadászatot szeptember 5-én. Szeptember 26-án játszik a Pick Szegeddel, október 23-án az MKB Veszprém ellen férfi kézilabdacsapatunk.

A klubtól megtudtuk, hogy időpont egyeztetések még lesznek, de elkészült a menetrend az élvonalbeli bajnokságra. Eszerint szeptember 5-én hazai közönség előtt kezd az OFKSE, a Balatonfüred lesz az ellenfél. A következő hétvégén idegenben, a Dunaferr ellen, majd szeptember 15-én, szerdán a Tatran Presov gárdájával hazai pályán mérkőznek meg. Szeptember 19-én szabadnapos csapatunk, a következő ellenfelek pedig: szeptember 26. Pick Szeged, október 3. Csurgó, október 10. idegenben a Tatabánya, október 17. itthon a Mezőkövesd.
Október 23-án az MKB Veszprém vendégeként lép pályára az OFKSE, majd a PLER, a Pécs, november 21-én az FTC, november 28-án a Kecskemét lesz az ellenfél. Decemberben három meccs lesz még. Már a tavaszi forduló mérkőzésének számít december 5-én a Balatonfüred, 12-én a Dunaferr és 18-án a Tatran Presov elleni találkozó.
A tavaszi szezon egyébként hivatalosan február 6-án indul.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?