Megkezdődött a felkészülés

Július 12-én megkezdte a felkészülést az Orosházi FKSE. NB I-es férfi kézilabdacsapatunknál délelőtti és délutáni edzések is vannak, komoly munka előtt állnak a fiúk. Füzesi Ferenc edzőtől megtudtuk, hogy mozgalmas hetek várnak a csapatra. Az első két hetet a fizikai felkészülés jellemzi majd, ezt követően jön a technikai, taktikai képzés.

Az edző hozzátette: sok minden lesz a nyáron. Jövő hét pénteken felkészülési mérkőzésük lesz a román junior válogatott ellen hazai pályán, majd jön az egyhetes edzőtábor Siklóson. Itt már NB I-es csapattal, a Pécs gárdájával játszanak edzőmeccseket.
Itthon is lesznek még felkészülési találkozók, augusztus 5-én a Dunaferr együttesével, 11-én a kecskemétiekkel mérkőznek meg a felnőttek és az ifik is.
Augusztus 14-15-én, Orosházán rendeznek egy nemzetközi tornát, augusztus 20-21-én pedig Csurgón vesz részt az OFKSE egy előkészületi kupán, NB I-es együttesek ellen lépnek pályára.
A bajnokság szeptember elején indul. Szeptember 4-én, szombaton rendeznek hosszú idő után újra NB I-es meccset az orosházi sportcsarnokban. Az OFKSE első ellenfele a Balatonfüred lesz.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?