Erős ellenfelekkel folytatták az U15-ösök

Az U15-ös fiúk az őszi területi fordulók után szombaton délelőtt Békésen, a Bács, Békés, Csongrád és Jász megye csapatait felvonultató összevont “C/1” csoportban folytatták a gyermekbajnokság küzdelmeit.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Optimum Solar-Békési FKC 19-29 (9-12)
Orosháza:
Tomozi, Tóth N. (kapusok), Bagi 1, Császár 4, Fehér 1, Gál, Horváth P. 1, Kiss-Horváth 3, Lovas, Pásztor Z. 1, Szabó M. 5, Zolnai 3. Edző: Zalai Csanád.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Pick Szeged I. 10-31 (4-15)
Orosháza:
Tomozi, Tóth N. (kapusok), Bagi, Császár 2, Fehér 1, Gál, Horváth P. 1, Kiss-Horváth 4, Lovas, Pásztor Z. 1, Szabó M., Zolnai 1. Edző: Zalai Csanád.

Zalai Csanád: – Belekóstolhattunk abba, hogy milyen két erős I. osztályú csapat ellen játszani itt az U15-ös bajnokságban. A hozzáállásunk és a mutatott játékunk az elvártnál sokkal gyengébbre sikeredett. Az eddig látott formát amit az edzéseken, illetve az U16-os bajnokságban mutattunk, azt nem sikerült átmentenünk a mai napra. Az első mérkőzés első félidejére mondhatjuk azt, hogy elfogadható volt és pariban is tudtunk lenni az ellenfelünkkel, utána viszont teljesen elvesztettük a fonalat és rengeteg technikai hiba, illetve a bátortalanság jellemezte a játékunkat. Edzünk tovább és készülünk a jövő heti kulcsfontosságú U16-os bajnoki mérkőzésre a Debrecen ellen, illetve a 2 héttel későbbi U15-ös fordulóra.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.