Serdülő, ifi: gyenge kezdés

I. osztályú serdülő és ifjúsági együttesünk ezúttal Debrecenben lépett pályára. A hosszú kihagyás rányomta bélyegét csapataink játékára, mindkét gárda vesztesen hagyta el a játékteret.

DEAC NK KFT – Orosházi FKSE-LINAMAR 28-24 (19-12)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Debrecen, zárt kapu. V.: Major, Tarnavölgyi. Orosháza: Finta, Paulik (kapusok), Badar, Bencsik, Benkő, Bódai 7, Bordás 1, Fábián 1, Farkas S. 2, Furka, Gorzsás 1, Kádas, Lukács 8, Sütő, Szabó M. 4. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 2, ill. 4 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 2/1.

Pásztor István: – Hosszú kihagyás után, kevés edzéssel játszottuk le az év első bajnoki mérkőzését! Az első félidőben a támadásaink, a védekezésünk és a kapusteljesítmény is nagyon gyenge volt. Jól jött a szünet, taktikailag sokkal fegyelmezettebben játszottunk. Javítjuk a hibákat és a jövő héten hazai pályán a Gyöngyös ellen próbálunk javítani.

DEAC NK KFT – Orosházi FKSE-LINAMAR 34-21 (18-10)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Debrecen, zárt kapu. V.: Major, Tarnavölgyi. Orosháza: Opavszki, Varga I. (kapusok), Andrikó 10, Arnóczki 2, Borbély, Bódai 1, Farkas S. 5, Forrás 1, Jónás, Nadicsán, Pavuk, Szabó M. 2. Edző: Kovács Attila.
Kiállítások: 4, ill. 4 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 0/0.

Kovács Attila: – A sok elhalasztott őszi meccsünk után szükségünk lett volna a téli edzőmeccsekre, de sajnos ezeknek a nagy része is elmaradt. Ennek tudom be azt, hogy idegesen, kapkodva kézilabdáztunk a mai napon. Nem éreztük a pályán a távolságokat, a mérkőzés ritmusát, gyengén játszottunk. Minden nehézség ellenére többet vártam a csapatomtól. A bajnoki meccsekkel kell formába rázódnunk, nincs idő bánkódni.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.