Utánpótlás hírek

Vasárnap két utánpótlás együttesünk is folytatta a gyermekbajnokság küzdelmeit. Az U12-es fiúk Szarvason, az U14-esek Békéscsabán léptek pályára.

U12

HC Szarvas – Orosházi FKSE-LINAMAR 26-29 (14-14)
Orosházi FKSE-LINAMAR – Békéscsaba DKSE 17-19 (8-9)
Orosháza: Gabnai, Pelle, Szabó-Kiss (kapusok), Bajnóczi, Bubla, Csányi, Darabos, Hegedűs, Kis M., Palotás, Pásztor Zs., Szakács. Edző: Branyiczki György.

Branyiczki György: – Az első mérkőzésen végig álmosan játszottunk, a védekezésünk nem volt túl jó, de támadásban kompenzálni tudtuk a hibákat és legyőztük a Szarvast. Második mérkőzésünkön a Békéscsaba ellen egy végig szoros meccset játszva maradtunk alul. Voltak kiváló egyéni teljesítmények (Pásztor Zsombor, Kis Máté), de sajnos ez sem volt elég. Gratulálok az egész csapatnak.

* * *

U14

Orosházi FKSE-LINAMAR – Békéscsaba DKSE 21-28 (9-15)
Orosháza:
 Bónus, Tomozi (kapusok), Gelegonya 8, Demjan 3, Szénási 1, Lovas 4, Körösi D. 2, Kőrösi R., Machan 2, Prozlik, Pásztor Z. 1, Petróczki. Edző: Héjja Ádám.

Hódmezővásárhelyi KE – Orosházi FKSE-LINAMAR 17-28 (8-16)
Orosháza: Bónus, Tomozi (kapusok), Gelegonya 9, Demjan 5, Szénási 2, Lovas 6, Körösi D. 1, Kőrösi R. 2, Machan 1, Prozlik, Pásztor Z. 2, Petróczki. Edző: Héjja Ádám.

Héjja Ádám: – A Békéscsaba elleni mérkőzésen több ember álmosan és félve játszott. Voltak hibáink, de ezen a mérkőzésen kijelenthetjük, hogy a jelenlegi jobb csapat győzött. A Hódmezővásárhely ellen tudtunk javítani. Az elejétől kezdve domináltuk a párharcot és egy örömjátékkal zártuk a napot. Ehhez gratulálok a fiúknak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.