Rangadót nyertek az U16-os fiúk

A legnagyobb megyei rivális, a Békés csapata ellenében szereztek két pontot az orosházi srácok az U16-os bajnokság “H” csoportjában. Győzelmükkel ismét a tabella élére álltak Tóth Károly tanítványai.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Optimum-Solar Békési FKC 29-25 (14-12)
Orosháza:
 Balázs, Miklósi (kapusok), Bagi, Császár, Fehér 1, Gál, Kádas 3, Kiss-Horváth, Koós Á. 2, Koós R. 3, Lukács 10, Molnár Zs. 1, Sütő 3, Szeremi, Virág 1, Zolnai 5. Edző: Tóth Károly.

Nagy győzelmet arattak a sárga mezes orosháziak

Tóth Károly: – Nem tudtam, mire számíthatok a mai mérkőzésen, csak az ezt megelőző évek eredményeiből tudtam készülni és következtetni. Amit viszont biztosan tudtam, hogy egy régóta együtt játszó, javarészt 2005-ös gyerekekből álló, sikeres társaság ellen lépünk pályára, így az eddigiektől eltérően mi is a legidősebb összeállítással neveztünk a mérkőzésre. Szakmailag nagyon nehéz egy ilyen mérkőzést értékelni, hiszen még csak most ismerkedünk a kézilabdával. Amit viszont hozzáállásban nyújtott ez a 16 játékos, nagyszerű alap lehet a jövőre nézve, mint ahogy az is, hogy valamennyi benevezett játékos hozzá tudott járulni a sikerhez. Az érdem maximálisan a fiúké, Zalai Csanádot pedig Isten éltesse!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.