Tovább menetel az U15

Az U15-ös területi bajnokságban az orosházi fiatalok ezúttal hazai pályán bizonyíthatták tehetségüket. Zalai Csanád tanítványai továbbra is remekeltek, hibátlan teljesítménnyel vezetik csoportjukat.

Hódmezővásárhelyi KE – Orosházi FKSE-LINAMAR 16-28 (5-15)
Orosháza:
Tomozi, Tóth N. (kapusok), Bagi 4, Császár 4, Fehér 4, Gál 1, Gelegonya 3, Lovas, Petróczki, Szabó M. 6, Tóth A. 3, Zolnai 3. Edző: Zalai Csanád.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Pick Szeged II. 18-15 (9-8)
Orosháza:
Tomozi, Tóth N. (kapusok), Bagi, Császár 6, Fehér, Gál, Gelegonya 1, Lovas 1, Petróczki, Szabó M. 4, Tóth A. 3, Zolnai 3. Edző: Zalai Csanád.

Zalai Csanád: – Egy eléggé tartalékos összeállítással álltunk ki szombaton a sok betegség miatt, de a fiúk a fiatalokkal kiegészülve sem okoztak csalódást. Az első mérkőzésen a nagyon jó védekezésünknek köszönhetően tudtunk gyors gólokat szerezni, de a felállt fal elleni játékokból is szép számmal alakítottunk ki helyzeteket. A második mérkőzést a csoport egyik legerősebb csapatával játszottuk, de itt sem lehetett panasz a csapat védekezésére és a kapusteljesítményre sem. Támadásban becsúszott néhány hiba, de dolgozunk tovább, hogy ezeket kijavítsuk. Szerintem ez a csapat az első osztályban is megállná a helyét. Gratulálok a fiúknak mind a két győzelemhez!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.