Serdülő, ifi: kevés hiányzott…

Az orosházi fiatalok hazai pályán fogadták a Dabas csapatait, mindkét együttesünk közel állt a pontszerzéshez a jóval esélyesebb vendégekkel szemben.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Dabasi KC VSE 22-26 (12-13)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 20 néző. V.: Kiu G., Kiu T. Orosháza: Miklósi, Paulik (kapusok), Badar 1, Bencsik 2, Bordás 1, Boromisza, Fábián 1, Furka 2, Gönczi 2, Kádas 1, Lukács 7, Machan, Nagy K. 1, Nánási 1, Sütő 3, Virág. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 6, ill. 8 perc. Hétméteresek: 7/4, ill. 4/4.

Pásztor István: – Úgy érzem, az ellenfélnek odaajándékoztunk két pontot, nem volt elég határozott a védekezésünk és a kapuban is voltak elkerülhető hibáink. Támadásban ismét sorozatos helyzetkihasználási hibáink voltak, hiába építettük fel jól a támadásainkat, ha a befejezésekbe rendre hiba csúszott. Ezen nagyon sokat kell még dolgoznunk. Köszönjük a nézőknek a biztatást.

Az ifjúsági csapat is közel állt a pontszerzéshez

Orosházi FKSE-LINAMAR – Dabasi KC VSE 24-26 (14-12)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Kiu G., Kiu T. Orosháza: Opavszki, Paulik, Varga I. (kapusok), Andrikó 6, Arnóczki 4, Bódai, Borbély, Bordás, Farkas S. 1, Forrás, Gönczi 2, Nadicsán 5, Pavuk, Szabó A., Szabó M. 6. Edző: Kovács Attila.
Kiállítások: 6, ill. 2 perc. Hétméteresek: 3/1, ill. 2/2.

Kovács Attila: – Kiválóan kezdtünk, jól működött a védekezés és fegyelmezett volt a támadás. Sajnos később a dabasi cserekapus elkapta a fonalat és ezért a támadásunk elbizonytalanodott, így a rutinosabb ellenfél felülkerekedett. Ez egy újabb olyan mérkőzés volt, ahol hatalmas bravúr lett volna a pontszerzés, kevés hiányzott csupán. Nem szabad szomorkodnunk, mert alakul a játékunk és ennek hamarosan eredménye is lesz.

Az orosházi serdülők legközelebb október 8-án, csütörtökön 17:00 órától Mezőkövesden vendégszerepelnek, az ifjúságiak pedig október 7-én, szerdán 18:30-tól a Rév TSC otthonában lépnek pályára.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.