A számok megmutatják

Látványos összeállításon, számokkal mutatta be a férfi kézilabda klub, hogy játékosai hogyan is teljesítettek az NB I-es csonka szezonban.

A vártnál jóval hamarabb ért véget az idei szezon, az Orosházi FKSE a klub Facebook-oldalán szó szerint számot vetett az élvonalban nyújtott teljesítményükről.

Az infografikából kiderül, hogy a legtöbb gólt Németh László szerezte. A csapatkapitány – a 68 gólt szerző Lele Ákost megelőzve – 78-szor volt eredményes a szezon során, igaz a legtöbb időt is a balszélső töltötte a pályán a maga 864 percével.

Fotó: OFKSE Facebook-oldala

A képen a kapusok védésstatisztikája is szerepel, ez alapján alig több mint 30 százalékos mutatójával a téli szünetben érkező török Yunus Özmusul volt a leghatékonyabb. A hamar közönségkedvenccé vált hálóőr – igaz kevesebb mérkőzésből – a 22,7 százalékos hatékonyságú Herjeczki Balázst előzi meg.

A csapat “rosszfiúja” egyértelműen Kancel Ottó volt, aki 18 mérkőzésen összesen 56 percet ült kiállítás miatt a kispadon. Őt követi a rövid időt Orosházán töltő ukrán Buinenko, aki összesen tíz kétperces kiállítást szerzett nyolc meccs alatt.

Az alábbi képről további érdekes statisztikák olvashatók, mint a legtöbb, valamint legkevesebb lőtt gól egy mérkőzésen, látható a legfiatalabb, legidősebb játékos, illetve az is milyen hatékonyan értékesítették a büntetőket.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.