Bővült az OFKSE elnöksége

Rendkívüli közgyűlést tartott hétfő délután az Orosházi Férfi Kézilabda Sportegyesület. A közgyűlés két napirendi pontot tárgyalt.

Elsőként az egyesület alapszabályát módosították, melyben az eddig meghatározott öt helyett hét elnökségi tag rögzítését javasolták. A tagság egyhangúlag elfogadta a módosítást.

Havasi Csaba és Zalai Mihály

A kibővített elnökségbe két új tagot, a Linamar Zrt. vezérigazgatóját Havasi Csabát és a Békés Megyei Közgyűlés elnökét Zalai Mihályt javasolták. Mindkét jelöltet egyhangúlag elfogadta az elnökség tagjának a grémium.

…és élhetőbbé teszik sok dolgozónk számára a várost (Fotó: Rosta Tibor)

Havasi Csaba elmondta, hogy megyénkben két egyesületet támogat a Linamar. Békéscsabán a röplabda, Orosházán a férfi kézilabda egyesületet. Teszi ezt azért mert nem csak a felnőtt élsportban szerepelnek, de sok gyereknek mutatnak célt a sporttal, rendezvényeik révén pedig sok dolgozójuk számára teszik élhetőbbé, szerethetőbbé városukat. Az elnökségi tagságot tisztelettel elfogadta.

Minden erőmmel és lehetőségemmel segítem az egyesületet (Fotó: Rosta Tibor)

Zalai Mihály is megköszönte a belé vetett bizalmat. Elmondta, hogy bár kézilabdázó pályafutása rövidke volt, az elmúlt években volt valamelyes rálátása a sportra, elsősorban finanszírozási oldalról. Lokálpatrióta orosháziként örömmel vette a megtisztelő megkeresést és lehetőségei szerint segíti majd az egyesület munkáját.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.