Ifi siker, serdülő vereség

Az I. osztályú bajnokság 10. fordulójában hazai pályán szerepeltek utánpótlás csapataink, a serdülők a Mezőkövesd, az ifjúságiak a Cegléd együttesét fogadták.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Agrinox Market-Mezőkövesdi KC 17-25 (7-15)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 70 néző. V.: Kiu G., Kiu T. Orosháza: Finta, Paulik, Umenhoffer (kapusok), Lukács, Bencsik 3, Gönczi 3, Farkas S. 1, Nagy Kristóf 1, Gorzsás, Nagy Konrád 1, Fábián, Badar 2, Borbély 1, Nadicsán 2, Jónás 2, Szabó M. 1. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 2, ill. 4 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 1/1.

Héjja Ádám: – A fiúk többségéből most hiányzott a tűz és az akarat. Nagyon sokat hibáztunk az ellenfél kapuja előtt, valamint a mi oldalunkon sem tudott senki kimagaslóan teljesíteni. Sajnos a tűz hiánya és a hibák száma határozta meg az egész mérkőzés alakulását.

* * *

Orosházi FKSE-LINAMAR – Ceglédi KKSE 21-19 (9-9)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Kiu G., Kiu T. Orosháza: Opavszki, Varga I. 1 (kapusok), Molnár G. 3, Kiss Axel 9, Bódai 1, Arnóczki 1, Forrás, Szabó D., Pavuk, Jónás 4, Nadicsán, Borbély 2, Szabó M., Andrikó. Edző: Kovács Attila.
Kiállítások: 2, ill. 4 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 1/1.

Kovács Attila: – Az utóbbi 2-3 hét edzéseit sérülések és betegségek hátráltatták. Sajnos a mérkőzésen szerencsétlen szituációkban további két játékos vált ki, a végjátékban már alig tudtam cserékhez folyamodni. Nagyon sok hibát vétett mindkét csapat, nem volt túl magas a színvonal, de örülök neki, hogy jó volt a kapusteljesítményünk és a hajrában 2004-es születésű játékosaink góljaival sikerült megszerezni a nagyon fontos két pontot. Remélem, hogy a sérültjeink gyorsan felépülnek majd.

Az I. osztályú bajnokság 11. fordulóját december 1-jén, vasárnap rendezik, az orosházi serdülők 16:00 órától a Pick Szeged II. otthonában játszanak, míg az ifjúságiak 13:30-tól a Budapesti Honvéd SE vendégeként lépnek pályára.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.