U15: remek rajt a rájátszásban

Az Orosházi FKSE U15-ös együttese vasárnap megkezdte az I. osztályú bajnokságban a rájátszás küzdelmeit. Pásztor István legénysége remekül kezdte a pontvadászatot, a fiúk kettős győzelemmel rajtoltak Várpalotán.

U15 I. osztály alsóházi rájátszás
Orosházi FKSE-LINAMAR – Telekom Veszprém U15 22-21 (11-9)
Balmazújvárosi KK – Orosházi FKSE-LINAMAR 22-26 (11-12)
(a Balmazújváros elleni találkozót végül 10-0-val írták az Orosháza javára)

A csapat tagjai: Miklósi, Tóth N. (kapusok), Császár (3 gól), Fehér (1), Gál, Janowszky S. (1), Kádas (5), Kiss-Horváth (1), Lukács (18), Molnár Zs. (3), Nagy D., Nánási (8), Patakfalvi (1), Virág (7). Edző: Pásztor István.

Pásztor István: – Nem voltak kedvezőek az előjelek, mivel három sérült játékosunk nem tudott velünk utazni, de a heti felkészülésünk jól sikerült, mindenki nagyon elszánt volt. Két komoly ellenféllel találkoztunk, az első mérkőzésen a Telekom Veszprém ellen egy nagyon magas színvonalú és jó iramú meccset játszottunk, ahol nagyon jól lehetett látni, hogy milyen szinten állunk. Örülök neki, hogy minden játékos maximális fegyelemmel betartotta a taktikát és a befejezések is nagyon jól sikerültek. A második mérkőzésen már egy kicsit fáradtabbak voltunk, de itt is magabiztosan – nagyon jó védekezéssel és kapusteljesítménnyel – tudtunk győzelmet szerezni. Most egy hosszabb pihenő következik, elkezdjük a felkészülést a februári folytatásra, bízom benne, hogy a továbbiakban is ilyen eredményesek leszünk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.