Utánpótlás hírek

A gyermekbajnokság két legfiatalabb korcsoportjában, az 11 és 12 évesek mezőnyében is folytatódtak a bajnoki találkozók október második felében. Mindkét csapatunk jól szerepelt a mérkőzéseken.

Gyermekbajnokság U11 “D” csoport
Orosházi FKSE-LINAMAR – FKSE-Algyő 15-8 (6-6)
Köröstarcsai KSK – Orosházi FKSE-LINAMAR 6-26 (2-15)

A csapat tagjai: Gabnai, Szabó-Kiss (kapusok), Barta, Bubla, Csányi, Gyúrósi, Hegedűs, Kis M., Kiss-Horváth, Pásztor Zs., Török, Vida-Szűcs. Edző: Branyiczki György.

Branyiczki György: – Mezőberényben került sor az újabb fordulóra, ahol az Algyő és a Köröstarcsa csapatai ellen játszottunk. Az első meccs szoros játékot hozott, mint azt vártam is, de végül felülmúltuk az Algyő csapatát. A Tarcsa ellen inkább a védekezést próbáltuk gyakorolni és abból a lerohanást, ezt jól megoldották a gyerekek. Gratulálok az egész csapatnak.

* * *

Gyermekbajnokság U12 “C” csoport
Optimum Solar-Békési FKC – Orosházi FKSE-LINAMAR 25-11 (16-4)
Gyulai SE – Orosházi FKSE-LINAMAR 3-29 (2-13)

A csapat tagjai: Botos, Szikora (kapusok), Bubla, Hegedűs, Kiss-Horváth, Korányi-Gebura, Kuli, Kis M., Nagy D., Nagy I., Prozlik, Szénási. Mb. edző: Branyiczki György.

Branyiczki György: – Békéscsabán léptünk pályára, ahol az első mérkőzésen a Békés csapatával próbáltuk felvenni a versenyt. Az első félidőben még csak-csak tudtuk tartani a tempót, de ez a szünet után megváltozott és megtudtuk azt, hogy még bőven van hova fejlődni. Összességében elégedett vagyok, mert a csapat jól küzdött mind két mérkőzésen.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.