Megyei rangadón szereztek pontot a serdülők

Az Optimum Solar-Békési FKC csapatai ellen szálltak versenybe az orosházi serdülő és ifjúsági korú fiúk az elmúlt csütörtökön. Héjja Ádám csapata egy ponttal gazdagodott, az ifik nem bírtak a megyei riválissal.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Optimum Solar-Békési FKC 21-21 (13-10)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 100 néző. V.: Molnár, Szenteszki. Orosháza: Finta, Paulik, Umenhoffer (kapusok), Gorzsás, Nadicsán 3, Farkas S. 1, Bencsik 1, Furka, Bordás 2, Nagy Kristóf, Jónás, Nagy Konrád 1, Borbély 4, Gönczi 7, Szabó M. 2. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 10, ill. 6 perc. Hétméteresek: 2/1, ill. 3/1.

Héjja Ádám: – Az egyik szemem sír, a másik pedig nevet, mivel a meccs nagy részében jó játékot mutattak a fiúk. Többször a kezünkben volt a győzelem. Sajnos a második félidőben, amikor el tudtuk volna dönteni véglegesen a mérkőzést, akkor rendre helyzeteket hibáztunk, így visszaengedtük magunkra a békésieket. Nem szabad szomorkodni, mert az látszik, hogy jó úton haladnak a fiúk és tudom, hogy az ilyen meccsektől fejlődnek a legtöbbet. Reméljük, hogy a következőkben a hasonló helyzeteket jobban tudják majd kezelni.

Egy ponttal kellett beérniük a serdülőknek

Orosházi FKSE-LINAMAR – Optimum Solar-Békési FKC 21-30 (10-15)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 100 néző. V.: Molnár, Szenteszki. Orosháza: Opavszki, Varga I. (kapusok), Bódai, Molnár G. 4, Kiss Axel 8, Forrás, Szabó D., Arnóczki 3, Andrikó 2, Szabó A., Szabó M. 2, Borbély, Gönczi 2, Farkas S. Edző: Kovács Attila.
Kiállítások: 2, ill. 4 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 1/1.

Kovács Attila: – Sajnos a nagyon erős békési csapat a játék minden elemében felülmúlt minket ezen a találkozón. Igaz, hogy nem volt mindenki egészséges és páran kisebb sérüléssel játszottak, de még így is sokkal többet várok a csapatomtól.

Az I. osztályú bajnokság 9. fordulójában újabb megyei összecsapás következik, a Békéscsabai DKSE otthonába látogatnak az orosházi fiatalok. A serdülők mérkőzése november 6-án, szerdán 15:45-kor, az ifik találkozója 17:15-kor kezdődik a Kazinczy iskola sportcsarnokában.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.