Utánpótlás: az U13 és az U15 is befejezte

A közelmúltban U13-as és U15-ös csapataink számára is véget ért a 2018/2019-es bajnoki szezon. Az U13-asok Gyulán, az U15-ösök Orosházán zárták a gyermekbajnokság küzdelmeit.

U13 Badó László régió
Orosházi FKSE-LINAMAR – Békéscsabai DKSE 13-18 (5-8)
Békés-Drén KC – Orosházi FKSE-LINAMAR 24-11 (14-8)

A csapat tagjai: Bagi Valentin, Fehér Martin, Gál László, Horváth József, Horváth Péter, Lovas Olivér, Pásztor Kornél, Patakfalvi Márton, Petróczki Botond, Szilasi-Horváth Márk, Tóth Nándor, Vizi Ádám. Edző: Pásztor István.

Pásztor István: – Az utolsó fordulóra olyan csapattal utaztunk el, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak az év folyamán, hogy ők is kivehessék részüket és átérezhessék ennek a bajnokságnak a hangulatát. Mindkét mérkőzésen nagy akarattal és odaadással játszottak a srácok, bízom benne, hogy olyan tapasztalatokat szereztek, amiket tudnak majd kamatoztatni a következő szezonban. Köszönöm az egész éves munkát, illetve az egyesület és a szülők támogatását.

Az U15-ös fiúk szépen helytálltak az I. osztály küzdelmeiben (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

U15 I. osztály alsóház
Orosházi FKSE-LINAMAR – Kecskeméti Sportiskola 22-19 (10-9)
Salgótarjáni Strandépítők – Orosházi FKSE-LINAMAR 25-22 (12-12)

A csapat tagjai: Pukánszki Barna, Virág Dávid (kapusok), Benkő Benedek, Bódai Szabolcs (9), Borbély Levente (12), Donka Valentin (1), Furka Zsombor (9), Gorzsás Dominik (7), Jancsik Barnabás (1), Jancsik Bendegúz, Lukács Jenő (3), Machan Zalán, Nánási Máté (2), Pleskonics László. Mb. edző: Kósa Balázs.

Kósa Balázs: – Az első mérkőzésen magabiztosan játszottunk, belőttük a helyzeteket ezáltal biztosan tudtunk nyerni. A Salgótarján ellen rengeteg ziccert kihagytunk és a kapuból sem jött kellő segítség, ami így már sok volt ahhoz, hogy nyerni tudjunk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.