U14: csoportgyőzelem és hetedik hely

Megnyerte csoportját, ezzel megszerezte a gyermekbajnokság II. osztályának 7. helyezését az Orosházi FKSE U14-es együttese, miután szombaton Cegléden legyőzte az Ózd csapatát és döntetlent játszott a nagy rivális Csurgó gárdájával.

U14 II. osztály, Kelet-Nyugat a 7-12. helyért
Orosházi FKSE-LINAMAR – ÓAM-Ózdi KC 32-25 (15-14)
Orosházi FKSE-LINAMAR – Csurgói KK 24-24 (11-11)

A csapat tagjai: Szigethy Mátyás (kapus), Császár Áron (1 gól), Fehér Martin (3), Horváth Péter (1), Gál László (1), Janowszky Soma (8), Kiss-Horváth Bence (1), Lukács Jenő (21), Magyar Botond (4), Molnár Zsombor (2), Nánási Máté (5), Patakfalvi Márton (2), Szénási Vendel (7). Edző: Pásztor István.

A fegyelmezett és koncentrált játék meghozta gyümölcsét

Pásztor István: – Nagyon készültünk erre az utolsó fordulóra, hisz’ tudtuk, hogy komoly mérkőzések várnak ránk. Az első mérkőzésünket simán tudtuk hozni, a fiúkon már ekkor látszott, hogy nagyon fegyelmezetten és koncentráltan játszottak. Az utolsó és egyben döntő mérkőzésünk a Csurgó ellen nagyon jól indult, nagyon feszes volt a játék képe, egyik csapat sem tudta magához ragadni a vezetést, végig kiélezett küzdelem zajlott. Rendkívül szoros végjátékban döntetlennel zártunk, ami azt eredményezte, hogy egypontos előnyünket megőrizve megnyertük a hetedik helyért zajló nagy csatát, csoportelsők lettünk. Gratulálok csapatomnak az egész éves munkához, köszönöm a támogatást a szülők és az egyesület részéről!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.