U15: volt esélyünk…

A gyermekbajnokság I. osztályában érdekelt U15-ös orosházi együttesünk szombaton Várpalotán vendégszerepelt, a harmadik vonalban szereplő csapatunk pedig vasárnap hazai környezetben lépett pályára.

U15 I. osztály alsóház
Orosházi FKSE-LINAMAR – Békés-Drén KC 22-25 (8-13)
Csurgói KK – Orosházi FKSE-LINAMAR 22-20 (10-9)

A csapat tagjai: Pukánszki Barna, Virág Dávid (kapusok), Benkő Benedek (3 gól), Bódai Szabolcs (9), Borbély Levente (8), Donka Valentin (4), Furka Zsombor (3), Gorzsás Dominik (6), Jancsik Barnabás (1), Jancsik Bendegúz, Machan Zalán, Magyar Botond (1), Nánási Máté (7), Pleskonics László. Edző: Kovács Attila.

Kovács Attila: – A mai napon a küzdéssel és a mutatott játékkal is elégedett lehetnék, mégsem vagyok az. A Békés ellen is volt esélyünk nyerni, de ott néhány fura ítélet eldöntötte a meccs végét. A második találkozón 5 perccel a vége előtt 4 góllal vezettünk, ám a végjátékban néhány játékosom teljes mértékben leblokkolt. Ez azért sajnálatos, mert lassan átlépünk a serdülő és ifjúsági korosztályba, ahol egyre fontosabbá válik az eredmény. Ott már csak az boldogul, akinek van vér a “pucájában”.

Az OFKSE U15-ös első csapata június 1-jén, szombaton hazai pályán, az Eötvös sportcsarnokban zárja a bajnokságot, szurkoljunk együtt a fiúknak!

* * *

U15 III. osztály, Badó László régió alsóház
Orosházi FKSE-LINAMAR – Békéscsabai BDSK 5-27 (1-13)
Gyulai SE – Orosházi FKSE-LINAMAR 30-11 (17-4)

A csapat tagjai: Bordás Levente (6 gól), Bottás Bence, Karkus Levente, Kun Dominik, Rádai Márk (1), Sánta Milán (1), Somogyvári Levente (7), Szkaliczki Zsolt (1), Takács Áron. Edző: Krátky János.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.