Most az ifiknek ment jobban

Az I. osztályú bajnokság 23. fordulójában a DEAC csapatait látták vendégül az Orosházi FKSE-LINAMAR fiataljai. Serdülőink sajnos nem tudtak pontot szerezni, de az ifjúsági együttes parádés győzelmet aratott csütörtök délután.

Orosházi FKSE-LINAMAR – DEAC NK KFT 18-21 (9-8)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 40 néző. V.: Kiu G., Kiu T. Orosháza: Finta, Opavszki, Paulik (kapusok), Nadicsán 2, Borbély, Bencsik, Nagy Kristóf 2, Badar 1, Fodor, Jónás Bence 1, Gönczi 1, Nagy Konrád, Varga K. 5, Pavuk 1, Janowszky B. 5, Szabó M. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 2, ill. 2 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 2/1.

Varga Kristóf (9) a két mérkőzésen összesen 12 gólt szerzett (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Orosházi FKSE-LINAMAR – DEAC NK KFT 28-21 (15-10)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 40 néző. V.: Kiu G., Kiu T. Orosháza: Szentesi-Kovács, Varga I. (kapusok), Andrikó 1, Ulics 6, Szabó D., Molnár G. 4, Forrás 5, Kurta 1, Farkas S., Garai 2, Bordás 1, Hegedűs, Janowszky B., Pavuk, Varga K. 7, Szabó M. 1. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 4, ill. 14 perc. Hétméteresek: 4/4, ill. 2/2.

Héjja Ádám: – Sajnos a serdülő mérkőzésen többször a kezünkben volt az esély, hogy a mérkőzést a mi javunkra eldöntsük, de a sok kihagyott helyzet és a fegyelmezetlenségek ismét megbosszulták magukat. Az ifi mérkőzést teljes mértékben uralni tudtuk. Ennek a kulcsa a szív és az akarat volt, amit megmutattak a pályán. Emellett bebizonyították, hogy tudnak kreatívan támadni és kőkeményen védekezni. Nagy gratuláció nekik!

A következő fordulóban, május 3-án, pénteken az Orosházi FKSE-LINAMAR serdülő és ifjúsági együttesei a Békés-Drén KC otthonába látogatnak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.