U15: folytatódott a rájátszás

Az U15-ös I. osztályú bajnokság soron következő alsóházi fordulóját szombaton ezúttal Békésen játszotta Kovács Attila csapata, míg a III. osztályban szereplő fiúk vasárnap Békéscsabán vendégszerepeltek.

U15 I. osztály rájátszás
Békés-Drén KC – Orosházi FKSE-LINAMAR 23-16 (15-8)
Orosházi FKSE-LINAMAR – Salgótarjáni Strandépítők 31-34 (18-16)

A csapat tagjai: Pleskonics László, Pukánszki Barna (kapusok), Barta Levente (1 gól), Benkő Benedek (1), Bódai Szabolcs (7), Borbély Levente (12), Donka Valentin (4), Furka Zsombor (2), Gorzsás Dominik (4), Jancsik Barnabás (2), Lukács Jenő (6), Machan Zalán, Magyar Botond (4), Nánási Máté (4). Edző: Kovács Attila.

Kovács Attila: – Az első meccset nagyon jól kezdtük a Békés ellen, tíz percig vezettünk és minden a tervek szerint működött, de a kötelező sorcsere után egy borzasztó szériát produkáltunk. A második félidőben ismét inkább a mi akaratunk érvényesült, de csak a felzárkózásra futotta az erőnkből, a végére aztán a kapkodásba belehibázgattunk és újra nagyobb különbség alakult ki. A második meccsen a Salgótarján ellen a védekezésünk és kapusteljesítményünk nagyon gyenge volt. Erre az sem lehet igazán mentség, hogy az egyik kapusunk hétközben megsérült és a szabályok miatt mindkét meccsen be kellett küldenem egy mezőnyjátékost a kapuba.

* * *

U15 III. osztály, Badó László régió alsóház
Pick Szeged – Orosházi FKSE-LINAMAR 30-5 (14-3)
Orosházi FKSE-LINAMAR – Kiskunmajsai KC 10-19 (7-13)

A csapat tagjai: Bordás Levente (6 gól), Karkus Levente, Kun Dominik, Molnár Tibor (3), Sánta Milán, Somogyvári Levente (2), Szkaliczki Zsolt (1), Takács Áron, Turák Csaba (3). Edző: Krátky János.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.