Serdülő, ifi: az első perctől koncentrálni kell!

Az Orosházi FKSE serdülő és ifjúsági együttesei az I. osztályú bajnokság 21. fordulójában a Nyíregyháza csapatait látták vendégül. Fiatalabb gárdánk ismét győztesen hagyta el a játékteret, ám az ifik későn eszméltek és ez kevés volt a sikerhez.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Nyíregyházi SN KFT 31-23 (19-12)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 60 néző. V.: Fehér, Répás. Orosháza: Finta, Opavszki, Paulik (kapusok), Pavuk 4, Varga K. 3, Szabó M., Janowszky B. 5, Nagy Konrád 1, Hegedűs 2, Nadicsán 4, Bencsik 2, Farkas S. 3, Nagy Kristóf 3, Borbély 1, Badar 3, Szabó A. Edző: Héjja Ádám. 
Kiállítások: 12, ill. 6 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 4/4.

* * *

Orosházi FKSE-LINAMAR – Nyíregyházi SN KFT 29-31 (11-16)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 70 néző. V.: Fehér, Répás. Orosháza: Szentesi-Kovács, Varga I. (kapusok), Andrikó 3, Ulics, Szabó D. 3, Molnár G. 3, Patakfalvi 1, Forrás 3, Garai 2, Kurta 3, Gönczi 1, Eperjesi 1, Pavuk, Varga K. 4, Szabó M., Janowszky B. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 10, ill. 4 perc. Hétméteresek: 5/4, ill. 5/3.

Héjja Ádám: – A serdülő mérkőzésen mindkét félidőben kiválóan játszottak a fiúk. Sajnos az ifiknél csak a második félidőben láthattuk, mire képesek. Ezek meg is mutatkoztak az eredményekben. Voltak kimagasló teljesítmények mind a két mérkőzésen, de az első perctől kezdve koncentrálva és küzdve kell játszani. Csak így lehet jó eredményeket elérni a jó csapatok ellen. Ennek ellenére gratulálok a fiúknak.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR serdülő és ifjúsági csapatai április 17-én, szerdán a Kecskemét otthonába látogatnak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.