U14: koncentrált és tudatos játék

Az Orosházi FKSE U14-es legényei a II. osztály pontvadászatában szombaton már az országos 7-12. helyért küzdhettek. Pásztor István edző tanítványai hazai pályán két pontot gyűjtöttek a rájátszásban.

U14 II. osztály, Kelet-Nyugat a 7-12. helyért
Orosházi FKSE-LINAMAR – Ceglédi KKSE 31-26 (12-9)
Csurgói KK – Orosházi FKSE-LINAMAR 31-30 (15-17)

A csapat tagjai: Császár Áron (1 gól), Fehér Martin (4), Gál László (1), Horváth Péter (1), Janowszky Soma (5), Kiss-Horváth Bence (3), Lukács Jenő (18), Magyar Botond (13), Molnár Zsombor (4), Nánási Máté (8), Patakfalvi Márton (1), Szabó Márk (2), Szigethy Mátyás, Virág Dávid. Edző: Pásztor István.

A fiúk dicséretes eljesítmény nyújtottak (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Pásztor István: – Nagyon hasznos hétvégén vagyunk túl. A rájátszás utolsó szakaszában, a 7-12. helyért vívott küzdelemben az első akadályt, a Cegléd csapatát magabiztos és hatékony játékkal, jól felépített taktikával sikerült legyőznünk. A folytatásban egy nagyon nagy iramú és szoros mérkőzést játszottunk a Csurgó csapatával, csupán egy-két hiba döntötte el a mérkőzés sorsát. Nagyon elégedett vagyok a csapattal, folyamatos visszajelzést kapok az edzésen gyakorolt dolgokról, ez mind-mind annak az eredménye, hogy a gyerekek koncentráltan és tudatosan dolgoznak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.