Szombattól jön a folytatás

A Kecskemét elleni összecsapással folytatódik a harc a bajnoki pontokért férfi kézilabdázóink számára szombat este. Az OFKSE felnőtt együttese a tabella élén kezdi a tavaszi szezont.

Az orosházi srácok nagyszerű őszi menetelésük során tíz alkalommal hagyták el győztesen a pályát, mindössze egyetlen, Békés elleni botlással, 20 ponttal zártak az élen. Az őszi első fordulóban, a két csapat kecskeméti összecsapásán győzni tudtak Bakó Botond tanítványai és bár a legutóbbi, Algyő elleni felkészülési mérkőzés nem teljesen úgy sikerült, ahogy szerették volna, hazai pályán mindenképp a két pont megszerzése a cél.

Reméljük, a tavaszi szezonban is sokszor látjuk így örülni a fiúkat

Szombati ellenfelünk a KTE-Piroska szörp csapata az őszi szezonban ötször győzött, ugyanennyiszer hagyta el vesztesen a pályát és egyszer játszottak döntetlent. 11 megszerzett ponttal a tabella ötödik helyéről vágnak neki a folytatásnak.

A szombati mérkőzéssel kapcsolatban Bakó Botond vezetőedző elmondta: – Bár a téli, hosszú felkészülés nem sikerült olyan jól, mint a nyári, a csapat együtt van és tudja a feladatát. Ellenfelünk, a Kecskemét gárdája egy masszív, jó csapat, és valószínűleg az első tavaszi fordulóban mindent megtesznek, hogy megnehezítsék a dolgunkat. Még mindig vannak hiányzóink, de nélkülük is meg kell oldani a feladatunkat. Itthon nem is lehet más célunk, mint a győzelem.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.