Így készül a Füred

A Balatonfüredi KSE vezetőedzője, Sótonyi László reménykedik abban, hogy otthon tartják a két pontot – írja a klub honlapja.

Pénteken Füzesi Ferenc legénységét fogadjuk. A létszámhiány miatt újrázási lehetőséget kapott alföldiek eddig jobban élnek a lehetőséggel, mint tavaly. Idén – az általunk is jól ismert Harsányival erősödve – a Pécs elleni rangadón kívül elcsípték azt a Fradit, aki minket győzött le. Jelenleg csupán hetedik vagyunk a pontvadászatban két sikerrel, két döntetlennel és három vereséggel, míg az Orosháza két ponttal lemaradva a kilencedik helyet foglalja el.
Tavaly mi voltunk az első vendégek Orosházán és biztosan győztünk. A füredi összecsapáson nagy félidei előny után elkönnyelmüsködtük a végét és mindössze két góllal lettünk jobbak.
Hiba lenne tehát akár csak egy pillanatig is lebecsülni őket, főleg a Pécsett és a Berchem ellen mutatott játékunkat látva. Remélhetőleg a Fiúk olvasták Pressing Ákos megszívlelendő sorait a Fórum rovatban és ennek megfelelően fognak harcolni. A győzelemért, a közönség szeretetéért!

Sótonyi László a Naplónak nyilatkozott:
– Úgy gondolom, hogy a hét legfontosabb feladata az volt, hogy rendet tegyünk a fejekben. Bízom benne, hogy túl vagyunk a hullámvölgyön. Nehéz időszak volt ez, hiszen hiányoztak a kulcsembereink, de az utóbbi hetek csapnivaló teljesítményére így sincs magyarázat. Többet nem engedhetjük meg magunknak, sem itthon, sem idegenben, hogy ennyire gyengén kézilabdázzunk.

Lelkes bevethetőségével kapcsolatban bizakodóan szólt:
– Lelkesre még sok munka vár, hiszen az elmúlt másfél hónapot kénytelen volt kihagyni. Azonban egyre magabiztosabb és talán már pénteken az Orosháza ellen pályára tud lépni.
– Nem kétséges, minden pontra nagy szükségünk van. A mai magyar mezőnyben nagyon kiegyensúlyozottak az erőviszonyok, azonban úgy vélem, hazai pályán az Orosháza ellen be kell gyűjtenünk a két pontot – zárta mondandóját Sótonyi László.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?