U13, U14: dicséretet érdemelnek

U14-es együttesünk Tiszaföldváron fejezte be a a II. osztály csoportküzdelmeit, ők december közepén a felsőházban folytathatják, U13-as gárdánk pedig Szentesen vendégszerepelt a gyermekbajnokság legutóbbi fordulójában.

U14 II. osztály, Kelet “A” csoport
Arany Sárkány Focisuli Nyírbátor SE – Orosházi FKSE-LINAMAR 21-32 (10-10)
Orosházi FKSE-LINAMAR – Hajdúböszörményi TE 33-18 (15-6)

A csapat tagjai: Tóth Nándor, Virág Dávid (kapusok), Császár Áron (1 gól), Horváth Péter (1), Janowszky Soma (8), Kiss-Horváth Bence (8), Lukács Jenő (19), Magyar Botond (4), Molnár Zsombor (3), Nánási Máté (12), Patakfalvi Márton (1), Szabó Márk (4), Szénási Vendel (4), Vizi Ádám. Edző: Pásztor István.

Pásztor István: – Utolsó csoportkörünkön vagyunk túl, magabiztosan és taktikusan játszottunk, látszik a fiúk teljesítményén az a munka, amit eddig elvégeztünk. A páros kapcsolatok támadásban és védekezésben is nagyon jól működtek, várjuk a felsőházban új ellenfeleinket.

Az U13-as fiúk a Pick Szegedet is megszorongatták

U13 Badó László régió
Orosházi FKSE-LINAMAR – Makói KC 29-11 (13-3)
Pick Szeged – Orosházi FKSE-LINAMAR 19-14 (9-11)

A csapat tagjai: Tóth Nándor (kapus), Bagi Valentin, Császár Áron, Fehér Martin, Gál László, Horváth Péter, Janowszky Soma, Kiss-Horváth Bence, Molnár Zsombor, Nagy Dominik, Patakfalvi Márton, Szabó Márk, Szénási Vendel, Vizi Ádám. Edző: Pásztor István.

Pásztor István: – Az U13-as csapat számára is véget ért az alapszakasz, egy új csoportkörbe jutottunk, ahol a Makóval és a Pick Szegeddel kerültünk össze ezen a hétvégén. A Makó csapata első látásra erősebbnek tűnt, de hál’ Istennek a mi taktikánk és védőteljesítményünk nagyon hatékonynak bizonyult, első perctől kezünkben tartottuk a mérkőzést. A Pick Szeged elleni mérkőzés nagyon jól indult, kevés hibával jó első félidőt játszottunk. A második félidőt kiélezett küzdelem jellemezte, de kaptunk két kiállítást, ami olyan előnyt adott az ellenfélnek, amit már nem tudtunk ledolgozni. Nagyon jó csapattól kaptunk ki és mi is nagyon jól játszottunk, dicséret illeti a csapatot.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.