Nagyobb is lehetett volna a különbség

Orosházi FKSE-LINAMAR – Törökszentmiklósi Székács 30-22 (15-9)

NB I/B-s férfi bajnoki kézilabda-mérkőzés. Orosháza, 250 néző. V.: Medve, Tarnavölgyi. Orosháza: Herjeczki – Pásztor M. 3, Karap 2, Lele 1 (1), Mátó 2, Balázs 9, Zalai 4. Cs.: Majdán (kapus), Ambrus 1, Döme 3, Zubai, Ferenczi, Bella, Németh L. 4 (2), Zvolenszki 1. Edző: Bakó Botond. A Törökszentmiklós legjobb dobója: Katona 4.
Kiállítások: 8, ill. 12 perc. Hétméteresek: 5/3, ill. 3/2.

Jobban kezdett az éllovas Orosháza együttese, a 8. percben már 5-0-t mutatott az eredményjelző. A hazai védelem jól szűrte meg a vendégek támadásait, akik a 13. percben lőtték első góljukat (6-1). A folytatásban felváltva estek a találatok és az Orosháza a szünetig megőrizte hatgólos előnyét.

Balázs Botond 9 gólig jutott a találkozón (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

A második félidő elején is kiegyenlített játék folyt, majd a 38. perctől a gólerősen játszó Balázs Botond vezérletével egy 5-0-s szériát produkált az OFKSE, amely ekkor már tízgólos előnyt birtokolt (42. p.: 23-13). A folytatásban a várt felszabadult játék helyett könnyelműsködni kezdett a házigazda, a Székács nem adta fel és megakadályozta a zöld-sárgák még nagyobb arányú sikerét.

Bakó Botond: – Nem volt kérdés, hogy győzni fogunk, de kicsit dühös vagyok, mert sokat többet kellett volna kihozni ebből a mérkőzésből. Felszabadult játékot vártam volna a csapatból, nem vagyok maradéktalanul elégedett.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.