Érkezik a Lajosmizse

Szombaton este, kissé megváltozott időpontban fogadja NB I/B-s férfi kézilabda-csapatunk a Mizse KC Lajosmizse együttesét. A hetedik fordulóban is a győzelem a célja az orosházi legénységnek.

Kézilabda szombat lesz az Eötvös-csarnokban szombaton. Városunk mindkét kézilabda klubja hazai bajnoki mérkőzésen lép pályára. A hölgyek 17:00 órakor kezdődő meccse után következik az OFKSE-LINAMAR – Mizse KC mérkőzés.

A vendég csapat hat fordulót követően a bajnoki tabella 11. helyén áll három megszerzett ponttal. Egyetlen győzelmüket még szeptember 22-én, a Törökszentmiklós csapata ellen aratták, majd rá egy héttel elértek egy döntetlent a Nyíregyháza ellen. Azóta az Algyő, a Kecskemét és a Békés ellen is pont nélkül maradtak.

A tabella első három helyét három tízpontos csapat foglalja el. Közülük a hazai együttes a harmadik helyen áll. Hat eddigi találkozójukból ötöt megnyertek Bakó Botond tanítványai, ráadásul az öt győzelemből négy idegenben született.

– A bajnokság szünete alatt a frissítés, a regenerálódás és a munka is szerepet kapott. Bízom benne, hogy zökkenőmentesen tudunk visszaállni a bajnoki menetrendbe. A szombati mérkőzésen természetesen csak a győzelem az elfogadható eredmény. Nagyon remélem, hogy jó játékkal tudjuk kiszolgálni a remélhetőleg szépszámú közönséget – nyilatkozta  Bakó Botond vezetőedző.

A vendéglátó OFKSE minden nézőt, szurkolót szeretettel vár.

OFKSE-Linamar – Mizse KC, NB I/B-s bajnoki mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok, 2018. 11. 10.(szombat) 19:00. Vezeti: Réti Tamás – Szedmák Márton.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.