Serdülő, ifi: a végjáték döntött

Az Orosházi FKSE serdülő- és ifjúsági együttesei a bajnokság 4. fordulójában Békéscsabára látogattak. Sajnos a pontszerzés nem sikerült a megyeszékhelyen, csütörtökön hazai pályán javíthatnak a fiúk.

Békéscsabai DKSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 26-21 (14-5)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Békéscsaba, 50 néző. V.: Száva, Szegedi. Orosháza: Szentesi-Kovács, Varga I. (kapusok), Molnár G. 1, Forrás, Patakfalvi, Szabó D., Eperjesi 4, Ulics 1, Andrikó 4, Varga R. 5, Bordás, Kurta 1, Szabó M., Varga K. 5, Gönczi, Pavuk. Edző: Koi Endre.
Kiállítások: 10, ill. 8 perc. Hétméteresek: 4/2, ill. 1/1.

Koi Endre: – A mérkőzést megelőző időszakban sok betegség és sérülések nehezítették a felkészülést, ami rá is nyomta a bélyegét főként az első félidőre, ahol jól kezdve a mérkőzést tanácstalanná vált a csapat és komoly hátrányba került. A csapat tartását jelenti, hogy sikerült felállni a padlóról és harcos, jó játékkal 8-9 gólt is ledolgozni, de ez sok energiát emésztett fel és a végjátékban alulmaradtunk.

* * *

Békéscsabai DKSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 28-27 (13-13)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Békéscsaba, 50 néző. V.: Száva, Szegedi. Orosháza: Finta, Opavszki (kapusok), Szabó A., Pavuk, Jónás Bence 3, Nagy Konrád, Nagy Kristóf 5, Farkas S., Gönczi 2, Varga K. 8, Szabó M. 4, Nadicsán 4, Bódai, Birgés, Badar, Janowszky B. 1. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 6, ill. 4 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 7/4.

Héjja Ádám: – Sajnos több tiszta gólhelyzetet és hétméterest hibáztunk a mérkőzés olyan periódusaiban, amikor eldönthettük volna a találkozót, így alakult ki a szoros eredmény. A végjátékban történt eladott labdák és védekezési hibák megpecsételték a sorsunkat. Készülünk a következő mérkőzésre és kérjük az eddigi kiváló szurkolóinkat, hogy buzdítsák a csapatot.

Az orosházi fiatalok a következő fordulóban, október 4-én, csütörtökön délután a Cegléd csapatait fogadják a Táncsics-csarnokban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.