Rangadó a nyitányon

Első bajnoki ellenfelünk az elmúlt héten már tétmeccsen szerepelt, a kecskemétiek a Békés csapata felett arattak kiütéses győzelmet Magyar Kupa mérkőzésen. A péntek esti szezonnyitó találkozó igazi rangadónak ígérkezik, hiszen az amúgy is erős mezők talán két legjobb együttese találkozik.

Ocsovai Zsolt, a KTE-Piroska Szörp vezetőedzője bízik csapata sikerében: – Nagyon örülök a Békés elleni múlt heti eredményünknek és bízom benne, hogy a kupameccsen nyújtott teljesítményünket meg tudjuk ismételni. Sőt, muszáj lesz egy lapáttal rátenni, hiszen az Orosháza bajnok akar lenni, így mindenképpen nyerni szeretne Kecskeméten. Nekünk is nagyon fontos a jó bajnoki rajt, hiszen az nagy erőt adhat a folytatáshoz.

Bakó Botond, az Orosházi FKSE-LINAMAR mestere szintén bizakodó: – Az elmúlt két hétben sokat dolgoztak a srácok és mindent megtettek a felkészülés során, hogy a lehető legjobb állapotban kezdjük a bajnokságot. Azt gondolom, hogy sikerült megoldanunk azokat a feladatokat, amiket elterveztünk. Az első érkőzés mindig nehéz, ráadásul idegenben, egy jó csapat otthonában. A Kecskemét jól szervezett, egységes gárdának tűnik, nem cserélődött ki nagy mértékben a társaság, ez látszik a játékukon is, jól megértik egymást a pályán. Úgy gondolom, jól fel tudtunk készülni a mérkőzésre, bízom benne, hogy ez a pályán is fog látszani és eredményesen tudjuk kezdeni a szezont.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.