Szegeden zártak a fiatalok

Nehéz feladat várt serdülő és ifjúsági együtteseinkre, mivel a Pick Szeged csapatai mindkét korosztályban a tabella éléről várhatták az utolsó bajnoki fordulót. A Tisza-partiak hozták is a kötelezőt.

Pick Szeged – Orosházi FKSE-LINAMAR 42-27 (20-15)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Szeged, 50 néző. V.: Réti, Sebők. Orosháza: Majdán, Varga I. (kapusok), Ulics 2, Kurta 2, Szabó S. 1, Kiss Axel 1, Andrikó 4, Zvolenszki 12,  Patakfalvi, Garai, Varga K. 5, Eperjesi. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 4, ill. 0 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 2/1.

Pásztor István: – Utolsó mérkőzésünkre kicsit hiányosan tudtunk elutazni, négy érettségiző játékosunk hiányzott, a serdülők segítettek ki minket, 12 játékossal álltunk ki a jó erőkből álló Szeged ellen. Az önbizalommal nem volt gond, védekezésünk az első félidőben a megbeszéltek szerint, jól működött. A második félidőre sajnos elfáradtunk, több mint tíz technikai hibát vétettünk, amit kegyetlenül kihasznált az ellenfél és könnyű gólokat tudott lőni. Jól helytálltak a fiatalok, akik jövőre meghatározók lesznek az ifi bajnokságban. A tavaszi szezont sokkal jobban zártuk, mint az őszit, ebből kell erőt merítanünk a következő szezonra.

Zvolenszki (51) nyolc gólos mérkőzésenkénti átlagot produkált

Ifjúsági együttesünk az I. osztályú bajnokság keleti csoportjának 10. helyén zárt, Pásztor István edző legénysége 22 mérkőzésen 6 győzelmet és 3 döntetlent ért el, 13 alkalommal pedig vesztesen hagyta el a pályát. Az orosházi csapat legeredményesebb játékosa Zvolenszki Attila volt, aki 21 mérkőzésen 175 alkalommal talált az ellenfelek hálójába, ezzel az összesített góllövőlista 2. helyén zárt.

* * *

Pick Szeged – Orosházi FKSE-LINAMAR 40-24 (21-15)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Szeged, 50 néző. V.: Réti, Sebők. Orosháza: Opavszki, Jónás Balázs (kapusok), Szabó M. 1, Janowszky B., Nadicsán 5, Farkas S. 2, Bódai, Hegedűs 3, Varga K. 3, Garai 2, Patakfalvi 2, Eperjesi 2, Forrás, Szabó A., Csizmadia 1, Szabó D. 3. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 0, ill. 2 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 3/2.

Héjja Ádám: – Sajnos nem hitték el a fiúk, hogy van keresnivalónk az 1. helyezett ellen. Az első félidőben szépen tartottuk magunkat, de a második játékrész elején eladott labdák tömkelege megpecsételte a mérkőzést, így kialakult a nagyobb különbség. Ami pozitív volt, hogy az U14-es csapatból felhozott játékosok szépen helytálltak.

Varga Kristóf (71) a leggólveszélyesebb orosházi serdülőnek bizonyult

Héjja Ádám edző csapata a serdülő I. osztály keleti csoprtjának 11. helyén végzett, 4 győzelem és 18 vereség a fiúk mérlege. Az Orosháza legjobb gólszerzője Varga Kristóf lett, aki 20 találkozón 92 alkalommal volt eredményes.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.