Jövő héten már élesben

Ceglédi KKSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 33-26 (16-11)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés, Cegléd. V.: Sándor Gy., Szabó B. Orosháza: Szabó L. – Pásztor M. 4, Ferenczi 3, Antal 1, Knezevic 3, Balázs 2, Németh L. 1. Cs.: Herjeczki (kapus), Markoski 3, John 1, Morva 3, Braz, Mihály 2, Kiss Axel 1, Stranigg 2. Edző: Bakó Botond. A Cegléd legjobb góllövője: Radovic 7.
Kiállítások: 4, ill. 2 perc. Hétméteresek: 2/1, ill. 4/4
.

A keddi, Algyő elleni edzőmérkőzés után pénteken délután Ceglédre látogatott Bakó Botond együttese. Mindkét csapat gőzerővel készül a bajnoki folytatásra, így jól illeszkedett programjukba ez a tesztmérkőzés.

Az Orosháza ezúttal is lendületesebben kezdett (5. p.: 1-3), de a házigazdák hamar megfordították a mérkőzés állását. A folytatásban felváltva estek a gólok, majd az ex-orosházi Lászlai és a montenegrói Grbovic vezényletével növelni kezdte előnyét a hazai gárda (22. p.: 11-7). Az OFKSE találataira rendre kettővel válaszolt a Cegléd, így öt gólos előnnyel vonulhattak pihenőre a vendéglátók.

A második félidő első perceiben tovább nyílt az olló a két csapat között (34. p.: 21-14), de ezután az Orosháza percei következtek. A zöld-sárgák tíz perc alatt csak egy gólt engedélyeztek a ceglédieknek, míg ők hat alkalommal vették be a hazai kaput, így sikerült három találatnyira faragniuk a hátrányt (48. p.: 24-21). Az utolsó 10 perc azonban ismét a Cegléd fölényét hozta, elsősorban a 7 gólig jutó Radovic eredményességének köszönhetően, ezzel magabiztos hazai győzelem született.

Legközelebb már bajnoki találkozón lép pályára Bakó Botond együttese, az Orosházi FKSE-LINAMAR április 21-én, szombaton 18:00 órától a Ferencváros csapatát fogadja.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.