Odaadással kell küzdenünk

Újabb kemény feladat áll az élvonalbeli tagság megőrzéséért küzdő csapatunk előtt, Bakó Botond legénysége ezúttal Csurgóra utazik, ahol kiélezett találkozóra van kilátás.

Felnőtt együttesünk szerdán a tabella 7. helyén álló, 20 pontos Csurgó otthonába látogat. Bakó Botond vezetőedző ezúttal is nehéz találkozóra számít.

– A Tatabánya elleni mérkőzésen láttam néhány olyan dolgot, amivel elégedett lehetek, a támadójátékunk a mérkőzés egy nagy szakaszában hatékonyan működött, viszont túl sokat hibáztunk kapussal szemben. Bízom benne, hogy tudjuk tartani, illetve még tovább javítani a támadójátékunkat, és ha kapussal szemben is pontosabbak leszünk, akkor játszhatunk egy nagyon jó mérkőzést a Csurgóval – tekintett vissza az előző bajnokira Bakó Botond.

– Azt gondolom, hogy a hosszú utazás után fontos feladat lesz, hogy megfelelő lelkiállapotban lépjünk pályára, nagyon nagy odaadással küzdjünk, illetve azokat az apró, ki nem kényszerített hibákat elkerüljük, amivel megkönnyíthetjük ellenfelünk dolgát. Bízom benne, hogy a csapat is motivált lesz és valóban megpróbálunk mindent a siker érdekében – hangsúlyozta a vezetőedző.

A Csurgói KK – Orosházi FKSE-LINAMAR bajnoki találkozó március 28-án, szerdán 18 órakor kezdődik, a mérkőzés játékvezetői Bíró Ádám és Kiss Olivér lesznek.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.