Hazai pályán – érkezik a Tatabánya

Nehéz mérkőzés előtt áll felnőttcsapatunk, szombat este várunk minden kézilabdabarátot a csarnokba.

A tabella harmadik helyén 35 ponttal álló Tatabányát látjuk vendégül március 24-én este Orosházán. Bakó Botond vezetőedzőt ezúttal is a mérkőzés mellett a csapat helyzetéről kérdeztük.

– Utolsó találkozónkon nem azt nyújtottuk, amit szerettünk volna, így a nagyon erős Tatabánya ellen szeretnénk sokkal stabilabban, jobb játékkal pályára lépni, a mérkőzésen hitben is sokkal odaadóbbak lenni – emeli ki Bakó Botond vezetőedző, aki szerint kizárólag a játékra kell összpontosítani.

– Talán nem felelőtlenség azt mondanom, hogy bármilyen teher is nehezedik a csapatra, látok esélyt egy eredményes, jó játékra, nyilván a helyzetünkben érdekesen hangozhat ez. Csak akkor léphetjük át a kialakult gátat, ha a játékosok nem gondolkodnak a jelenlegi helyzeten, hanem a játékot élvezve próbálnak kézilabdázni – teszi hozzá a tréner.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR – Grundfos Tatabánya KC bajnoki találkozó március 24-én, szombaton 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban, és ugyancsak a játéknap találkozói a B.Braun Gyöngyös – Dabas KC VSE, az Eger SBS Eszterházy – Ceglédi KKSE, a Váci KSE – CYEB Budakalász és a Csurgói KK – FTC KN KFT párharcok.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.