Marosi: nem hibázhatunk

Marosi László, a Tatabánya elnöke nyilatkozott egyesülete Facebook-oldalán a szombati, Orosháza elleni bajnoki találkozó előtt.

Nehéz sorozatát, a kiesőjelöltek elleni csatáját a Viharsarokban kezdi a Tatabánya. A sereghajtó házigazdáknak ez a találkozó jelentheti az utolsó szalmaszálak egyikét. Éppen ezért a hétvégi mérkőzés a Bányász számára is jó adag veszélyt hordoz magában, mivel az esélyesség terhe korántsem a vendéglátók vállát nyomja.

– Nagy valószínűséggel azért mindkét csapaton jelentős nyomás lesz – fogalmazott Marosi László, a tatabányai klub elnöke. – A hazaiak az élvonalbeli tagságukért küzdenek, ellenben mi, a bajnoki bronzérem megszerzéséért. Tehát mi sem hibázhatunk. Ha a két együttes játékerejét összehasonlítjuk, egyértelműen mellettünk szól a papírforma. Azonban az esélyességet majd a pályán kell bizonyítani. De az biztos, hogy csapatunk győzni akar, mert egy hiba már nem férne bele a szereplésünkbe.

Marosi azt is megemlítette, hogy a gárda rutinos szélsőjének, Harsányi Gerinek az egyik edzésen “beállt a nyaka”, így játéka erősen kérdéses. Jelenleg Vladan Matic vezetőedző keretének többi tagja viszont egészséges, és elszántan készül a szombati meccsre.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.