Ifi győzelem a megyei rangadón

Az OFKSE ifjúsági együttesének elszántsága győzelmet hozott, a serdülők azonban egy félidőnyi előnyt ajándékoztak ellenfelüknek, így nem sikerült nekik a pontszerzés.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Békéscsabai DKSE 27-20 (12-10)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Molnár, Szenteszki. Orosháza: Majdán 1, Varga I. (kapusok), Zvolenszki 8, Kiss Axel 7, Wágner L., Ulics 1, Sütő 5, Andrikó, Blaskó 2, Bojtor, Deák, Szabó D., Garai, Szabó S., Kiss Alex 2, Kurta 2. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 12, ill. 6 perc. Hétméteresek: 4/2, ill. 8/4.

Pásztor István:  – Az előző nyilatkozataimban már említettem, hogy a srácok nagyon elszántak készülnek a tavaszi szezonban, most úgy néz ki, hogy ez a munka beérett. A védekezésünk nagyon stabil volt és megfelelően agresszív, a kapuban pedig a közepesnél jobb teljesítményt nyújtott Márk, amit már nagyon vártunk. Támadásban jó volt a helyzetkihasználásunk, bár a technikai hibák számával nem vagyok elégedett, de ha ugyanúgy fognak dolgozni a fiúk, mint eddig, akkor ez a régen várt pozitív élmény folyamatos lesz.

* * *

Orosházi FKSE-LINAMAR – Békéscsabai DKSE 23-30 (10-17)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 29 néző. V.: Molnár, Szenteszki. Orosháza: Opavszki, Jónás Balázs (kapusok), Jónás Bence, Szabó A., Forrás, Bombolya, Eperjesi 2, Szabó D. 6, Szabó M., Varga K. 1, Patakfalvi 5, Garai 5, Szemenyei 3, Hegedűs, Nadicsán 1. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 2, ill. 4 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 6/5.

Héjja Ádám: – Egy félidőnyi előnyt adtunk a Csabának, a második félidő végére sikerült felzárkóznunk, de a végjátékban három-négy hiba jött egymás után és így alakult ki a nagyobb gólkülönbség.

A folytatásban március 16-án, pénteken a Kecskemét csapatait fogadják fiataljaink, 11:00 órától a serdülők, 12:45-től az ifjúságiak lépnek pályára az Eötvös-csarnokban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.